Haberler

Şırnak Yatırımcılar İçin Cazibe Merkezi Oluyor

Global Yatırım Holding ve Akkök Şirketler Grubu, kentte ortaklaşa yapacakları termik santral için Vali Hasan İpek'in de katılımıyla toplantı düzenledi.

Global Yatırım Holding ve Akkök Şirketler Grubu, kentte ortaklaşa yapacakları termik santral için Vali Hasan İpek'in de katılımıyla toplantı düzenledi.

Toplantıya, Şırnak Valisi Hasan İpek, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Satıcı, Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, Global Enerji Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kanat Emiroğlu ve her iki gruptan çok sayıda yönetici katıldı. Yatırımcı kuruluşların Şırnak'ta kurmayı planladıkları termik santral ile birlikte Şırnak'ın yatırımcılar ve sanayiciler için bir cazibe merkezi olacağını belirten Vali İpek, "Ülkemizin saygın ve köklü iki grubunun Şırnak'ta yapacakları yatırım için teşekkür ediyorum. Hükümetimiz tarafından yürütülen çözüm süreci çalışmalarının meyvesini verdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Sürecin bölgemiz için ne kadar hayırlı işlere imza atacağını herkesin görmesi gerekiyor. İlimizde yapılacak olan böyle yatırımlar hem ülke ekonomisine hem de ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacak. Oluşturacağı istihdamla bir çok ailemiz için ekmek kapısı olacak. Şırnak barındırdığı bir çok potansiyelle yatırım yapılması gereken bir bölge, sizlerin öncülüğünde inşallah bir çok yatırımcımız ilimize gelerek bu fırsatları değerlendirir" dedi.

Vali İpek, toplantının ardından katılımcılara Hz. Nuh'un Cudi Dağı'na konduğu söylenen gemisinin maketini hediye etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Raif Dinçkök Oğuz Satıcı Hasan İpek Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title