Haberler

8 aylık hamile Sinem Kobal, karnı burnunda pozlar verdi

Güncelleme:

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile Ayvalık'ta dünya evine giren ve bir kız bebek bekleyen Sinem Kobal, doğumuna günler kala hamilelik pozları verdi. Fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı.

Gelecek ay bebeğini kucağına almaya hazırlanan Sinem Kobal,hamilelik dönemine özel bir çekim gerçekleştirdi. Uzun zamandır sevenlerinin büyük bir heyecanla fotoğraf beklediği Kobal, bu özel çekimden ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

DOĞALLIĞIYLA BÜYÜLEDİ

Bir süredir evinde vakit geçiren oyuncu hamilelik günlerinden anı olması için sade bir çekim planladı. Evinin bahçesinde gerçekleşen çekimden ilk karesi basına yansıyan oyuncu doğal güzelliğiyle de göz doldurdu. Fotoğraflarını çiçek emojisiyle Instagram'dan paylaşan oyuncuya beğeni yağarken Nur Fettahoğlu, Berrak Tüzünataç ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Tamer Yılmaz'ın fotoğrafladığı Kobal'ın stylingi Erkan Altunay, saçı İbrahim Zengin ve makyajı Ali Rıza Özdemir tarafından hazırlandı.

İşte Sinem Kobal'ın hamilelik pozları...

Sinem Kobal'dan özel kare

Sinem Kobal'dan özel kare

Kaynak: Bültenler / Magazin

Sosyal Medya Sinem Kobal Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

vatandaş:

Sinem hanım siz evnin hanımı olmuş, hayatını eşine hayırlısı ile doğacak çocuğunuza ve mutlu yuvanıza adamışken ne gereği var bu tür görüntülere, bence size yakışmıyor.

63
25
yanıtYanıtla
hhhh:

loo ne var görüntüde

yanıt12
yanıt31
ben:

bence edepli ve sanatci oldugu icin elbetteki fanlari ister onun hamile pozlarini ve cokta güzel sade kibar . Allah bereberliklerini daim etsin insAllah.

yanıt6
yanıt3
adsız:

kenan şimdi başka , manitalarla takılıyordur

6
51
yanıtYanıtla
KENAN''IN SOL ELİ:

YOK ÖYLE BİŞEY, BİZ RAHATIZ

yanıt0
yanıt0
sofi:

ekeksiniz mutlaka sizde öyle yaptiniz kişi kendinden bilirmis

yanıt0
yanıt1
Nedim Aydın:

Bir babanın en mutlu olduğu zaman hayata zamparalık yapmaz bunu bil benim 4 çocuğum var hayata büyle bişey yapmam eşime

yanıt1
yanıt0
Akepeli:

Çocuğun ismi Ardaiye

7
41
yanıtYanıtla
Öznur demirko:

Küstah.. sen ilk sevgilinle evlisindir kesin

yanıt16
yanıt12
Akit:

Beyin firar. Isme bakinca yoruma okumaya bile gerek yok kesin mal mal yazmistir Akmal

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title