Haberler

Simavlı Gençler Sadıçlar Taraftar Gurubu Oluşturdu

Bölgesel Amatör Lig'ini (BAL) hedefleyen Simav 1897 Futbol Kulubü'ne tribün desteği sağlamak isteyen çoğunluğununu üniversitelilerin oluşturduğu bir gurup Simavlı genç, Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın da desteğiyle kendi arasında toplanarak...

Bölgesel Amatör Lig'ini (BAL) hedefleyen Simav 1897 Futbol Kulubü'ne tribün desteği sağlamak isteyen çoğunluğununu üniversitelilerin oluşturduğu bir gurup Simavlı genç, Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın da desteğiyle kendi arasında toplanarak "Sadıçlar Taraftar Gurubu" oluşturdu.

Amigoluğunu Fatih Arıkan'ın yaptığı "Sadıçlar Taraftar Gurubu" Kütahya Süper Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren 1867 Simavspor takımını omuz omuza vererek kardeşçe destek vermeye başladı.

Sadıçlar Taraftar Gurubunun amigosu Fatih Arıkan talebin 1867 Simav Sporlu taraftarlardan geldiğini bildirdi. Gençlerin maçlara ikişer veya üçerli guruplar halinde gittiklerini ve tezahüratlarda etkili olamadıklarını ifade eden Arıkan, Gençlerin isteğini bir zamanların hırçın futbolcusu Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a ilettiklerini ve olumlu yanıt aldıklarını söyledi.

Arıkan, "Futbolun içerisinden gelen Başkanımız Kasım Karahan böyle bir oluşuma maddi manevi her türlü desteği verebileceğini söyleyince biz de kolları sıvadık. İlk aşamada 1867 Simav Spor'a gönül veren 25 genç bir araya gelerek ilçede ilk kez Sadıçlar adı altında bir taraftar gurubu oluşturduk" dedi.

Gurubun ilk tezahüratını geçtiğimiz hafta Simav Şehir Stadında oynanan 1867 Simav Spor- Dumlupınar Üniversitesi maçında gerçekleştirdiğini dile getiren Arıkan, "Arkadaşlarımız maç boyunca hiç susmadı. Tezahüratımız ses getirdi. Futbolcularımız üzerinde çok olumlu etkiler bıraktık. ve maçtan 2-1 galip ayrıldık. 1867 Simav Spor'u seven tüm gençlerimizi ve taraftarlarımızı gurubumuza davet ediyorduz Gelsinler. Simav'ın başarısı için stadyumda hep birlikte tezahürat yapalım. Bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın kasım Karahan'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Fatih Arıkan Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title