Haberler

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'a Veda Yemeği

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar için Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü veda yemeği düzenledi.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar için Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü veda yemeği düzenledi.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atanan Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar için veda yemeği düzenlendi. Bahçesaray düğün salonunda düzenlenen yemeğe AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ilçe protokolü, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, eski belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen yemeğin sunuculuğunu ise Silifke eski Özel İdare Müdürü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut ve Gülnar'dan sorumlu Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı yaptı. Arıcı konuşmasında, "Sayın Kaymakamımız Fatih Damatlar'ın 19 plakalı aracı ile Silifke'ye ilk gelişini hatırlıyorum. 5 yıl boyunca Silifke ve köylerinde güzel çalışmalar yaptık. Hukuktan ödün vermeyen, devlet adamı kimliği, ağabeyliği ile bizlere her zaman örnek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

"Silifke'de hiçbir olumsuz yaşamadan birlikte çalışmaktan haz aldım" diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, "Kendisiyle çalışmaktan onur ve gurur duyduk. Devlet adamlarının fıkratında Türkiye'nin her yerinde çalışma ve atanması var. Kaymakamımız Fatih Damatlar'da Silifke'de olduğu gibi İzmir'de de güzel çalışmalara imza atacaktır. Çalışmalarında başarılar dilerim. Hem Silifke'de hem de Ankara'da kendisine kapıları sonuna kadar açık evi olduğunu unutmasın. Bizler bazı kaymakamları hiç hatırlamayız, bazılarını ise hiç unutmayız. Biz kendisini hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt'da bir konuşma yaparak, yeni görev yerinde başarılar diledi. Bozkurt, "Hem Valimiz, hem de kaymakamlarımız yeni kararname ile başka bölgelere atandılar. Hepsine görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Silifke'ye ilk gelirken, ne kadar kalacağımı, nasıl çalışacağımızı bile bilmiyorduk diyen Kaymakam Fatih Damatlar, "Sürekli serin yerlerde çalıştığım için Silifke'ye gelirken sıcak nedeniyle biraz düşünceliydim. Ama nereden bilebilirdim ki insanlarının da o kadar sıcak olacağını. Burada çok güzel zamanlarımız geçti. Hem güzel işlere imza attık, hem de güzel dostluklar edindik. Tabi bu zaman zarfında isteyip de yapamadığımız işler de oldu. Bunların en başında da 200 kişilik erkek öğrenci yurdu. Bunun projesi onaylandı. Parası aktarıldı ama yapımına zamanım yetmedi. Bu görevin takipçisi olacağınıza inanıyorum. Belediye Başkanım Mustafa Turgut'un bu konunun araştırmacısı olmasını istiyorum" dedi.

Silifke'yi kendi memleketi gibi kendi doğduğu topraklar gibi sevdiğini ifade eden Kaymakam Fatih Damatlar, konuşması sırasında eşine vasiyet vererek kendinden önce öldüğü taktirde Silifke'den mezarına toprak getirilmesini istedi.

Konuşmaların ardından bazı davetliler ve yöneticiler Kaymakam Fatih Damatlar'a çeşitli hediyeler ve plaketler takdim ettiler.

Silifke'den gidişimize üzülüyorum ama ağlamayacağım diyen Kaymakam Fatih Damatlar, yemek sonrası davetlilere saz çalıp şarkı söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Damatlar Nebi Bozkurt Silifke İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

mehmet demirtaş:

kaymakam fatih damatlar beye veda prugramında dürüst ve tarafsızlıgına atıfta bulunularak teşekkür edenlere sormazlarmı atayurt koop 12 yıldır niçin magdur5 yıldır silifke ilçe kaymakamlıgı yapacaksın tüm sorunları çözdüm diyeceksin ama atayurt koopun onurlu ve sabırlı üyeleri yine magdur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title