Haberler

Silifke'de Atatürk Koşusu Yapıldı

Güncelleme:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Silifke ilçesine gelişinin 89. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Atatürk Koşusu" yapıldı.

Silifke Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesiyle yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar genç erkekler kategorilerinde yapılan yarışmaya birçok sporcu katıldı.

Atatürk caddesinde başlayan yarışma ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önüne sona erdi.

Yıldız kızlar ferdi sıralamada, Atatürk Orta Okulundan Beste Gülleci birinci, Güleycan Yıldız ikinci, Gamze Gül Üre üçüncü oldu. Takım sıralamasında Atatürk Orta Okulu birinci, Cengiz Topel Orta Okulu ikinci, TOKİ Ortaokulu üçüncü, Sarıcalar Ortaokulu dördüncü oldu.

Yıldız erkekler ferdi sıralamada Atatürk Orta Okulundan Bülent Trak birinci, Aytunç Çelebi ikinci ve Hamza Yılmaz üçüncü oldu. Takım sıralamasında Atatürk Orta Okulu birinci, Atayurt Ortaokulu ikinci, Cengiz Topel üçüncü ve TOKİ Orta Okulu dördüncü oldu.

Genç kızlar ferdi sıralamada Ertan Cücelolu Lisesinden yasemin Partal birinci, Seda Şimşek ikinci, Sevda Güzel üçüncü oldu. Takım sıralamasında Ertan Cüceloğlu Lisesi birinci, Kız Teknik Meslek Lisesi ikinci, Silifke Gazi Anadolu Lisesi üçüncü ve Silifke Sağlık Meslek Lisesi dördüncü oldu.

Genç erkekler ferdi sıralamada Gazi Anadolu lisesinden Abdul Vahap Kaya birinci, Sağlık Meslek Lisesinden Yavuz Can Kahraman ikinci ve Atayurt Çok Programlı Lisesinden Hasan Yücel üçüncü oldu. Takım sıralamasında Salık Meslek Lisesi birinci, Atayurt Çok Programlı Lisesi ikinci, Silifke Gazi Anadol Lisesi üçüncü olurken Ertan Cüceloğlu Lisesi ise dördüncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının Silifke Belediyesi tarafından hazırlanıp, 27 Ocak Pazartesi günü Belediye Kültür Merkezinde yapılacak törende verileceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Gamze Gül Atayurt Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title