Haberler

Sibel Can'ın 'Aşk, İhanet, Entrika' Dolu Evlilik Dünyası

Güncelleme:

Türk müzik dünyasının en çok ses getiren isimlerinden Sibel Can bir kez daha evlenme kararı aldı. Daha önce iki kez nikah masasına oturan güzel şarkıcının ilginç bir hikayesi var.

Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanya'lı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğan Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı.

NÜKHET DURU RİCA ETTİ, GAZİNODA SAHNE ALDI

Babası Engin bey ile beraber yurtiçi ve yurtdışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist olmayı başardı.


MAKSİM GAZİNOSU KAPATILDI

Reşit olmadan sahneye çıkartıldığı için Maksim gazinosu Sibel Can yüzünden kapatıldı. Yaşı büyüttürülen Sibel Can için şöhret kapıları sonuna kadar açıldı. Satış rekorları kıran albümler, diziler, filmler...


'PADİŞAH' İLE TAVAN YAPTI

1997 yılında Serdar Ortaç'a ait Padişah sarkısıyla Sibel Can müzik dünyasında 'tavan' yaptı. Ünlü işadamı Kadir Has bir iş yemeğinde "Bütün malım senin olsun Sibel" iltifatında bulunmuş protokolden dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, "Bu kız için değer vallahi" dediği zaman gazete manşetlerini süslemişti.


İLK EVLİLİĞİ 1988 YILINDA

1988 yılında Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlillikten daha sonra Engincan (1992) ve Melisa (1994) adında iki çocuk dünyaya getirdi. Hakan Ural'dan 1999 şubat ayında boşandı. Hakan Ural, boşandıktan sonra verdiği röportajda Sibel Can'ı öldüresiye birkaç kez dövdüğünü açıkladı.


İHANET AYRILIK GETİRDİ

Ayrılığın en büyük nedeni olarak da Sibel Can'ın ihaneti olarak gösterildi. Sibel Can'ın, 1995 Türkiye güzeli Karahan Çantay'la ilişkisi o dönemler magazin dünyasında sık sık konuşuluyordu. Öyle ki ikili Londra'da objektiflere de yakalandı. Hatta Karahan Çantay ile Sibel Can'ın kaseti olduğu ve konunun mahkemeye taşındığı da biliniyordu.


2. EVLİLİK SULHİ AKSÜT'LE

Hakan Ural'dan boşanan, Karahan Çantay'la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt'le evlendi. 10 yıl evli kalan çiftin bir çocukları oldu. 2010 yılında boşanan çiftin duruşması tam 6 celse sürdü. Sibel Can'ın bu boşanması da magazin dünyasını sarsmıştı. Boşanma sebebi olarak Miami'den (ABD) erken dönen Sibel Can'ın evde Sulhi Aksüt'le ilgili istenmeyen bir olayla karşılaşması gösterilmişti.

3. EVLİLİK YAKINDA

Sibel Can'ın bugün çıkan habere göre İngiliz vatandaşı bir kişi ile Fransa'da evleneceği yönünde. Gelinlik için Nur Yerlitaş'a sipariş veren Sibel Can, sevgilisiyle sadece altı aydır birlikte.


HAKAN URAL YALANLADI

Sabah saatlerinde bir TV kanalına canlı yayınla bağlanan Hakan Ural, Sibel Can'ın evleneceği iddialarını yalanladı.







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sulhi Aksüt Hakan Ural Sibel Can Mudanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ALİİ:

DÜNYADA EN BÜYÜK ZENGİNLİK HUZURDUR

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title