Haberler

Şeyma Subaşı, dekolteli mini elbisesiyle takipçilerini mest etti!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra DJ Guido Senia birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli mini elbisesiyle çok konuşuldu.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı dekolteli fotoğrafıyla takipçilerinden tam puan aldı.

"BİRAZ FAZLA MI?"

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi Guido Senia'nın yanına gitti. Subaşı sevgilisi için gittiği İspanya'dan fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Subaşı fotoğrafına, "Biraz fazla mı?" notunu ekledi. Subaşı'nın fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Şeyma Subaşı, dekolteli mini elbisesiyle takipçilerini mest etti!

KIZINDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Subaşı yeni kitabında çok fazla seyahat ettiği için kızından özür dilemişti. Subaşı, "Hani her şeyin sonuna gelmiş gibi hissedersiniz ya. İşte tam o kara delik. Badem gözlü kızım sayesinde o delikten çıktım" dediği kızı Melisa'dan, "Bazen seni bırakıp yurt dışına gittiğim, iş görüşmelerine koşturduğum, arkadaşlarımla buluştuğum için özür dilerim ama mutlu bir anne olup seni mutlu enerjilerle sarmak için her şey." ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı, dekolteli mini elbisesiyle takipçilerini mest etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Sosyal Medya Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

YASEMİN:

BUNLARI TAKİP EDİP GÜNDEME GETİRENLEREDE YAZIKLAR OLSUN. .

59
1
yanıtYanıtla
xxx:

bak bak fedakar anne ya. . . . kızını mutlu etmek için önce kendini mutlu ediyor. . . ya kimi kandırıyorsun. . kendimi. . . çocuğumu. . . . biz önce çocuklarımızı mutlu etmek için çabalıyoruz, onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz çünkü. . . . .

56
2
yanıtYanıtla
Özdemir:

Bune tiptir yaa tahtakurusu gibi karı ülkemizin başka sorunu yokmuş gibi hangi habere baksan aradan bide bu çıkıyor

52
1
yanıtYanıtla
MUTLU ANNE:

MUTLU ANNE OLMAK İÇİN BAHANEYE BAKIN . . . BİZ ÇOCUĞUMUZA İYİ BİR GELECEK VERELİM DİYE YERİ GELDİ 2 3 SAATLİK UYKUYLA İŞE GİTTİK, YORULDUK, BAZEN TÜKENDİĞİMİZİ HİSSETTİK AMA EVLADIMIZIN MUTLULUĞU GÜLÜCÜĞÜ HEP İÇİMİZİ ISITTI, YENİ GÜNE ELHAMDÜLİLLAH DEDİK. . . KENDİNİ TATMİN ETMEK İÇİN BAHANELERE SIĞINMAK ACIKLI BİR DURUM. . . .

22
0
yanıtYanıtla
HAYATİ:

bu kadın niye kendini üstlerde görüyor ki. Hayatta ki tek başarısı acunun parasıyla yurt dısında tanınıp cevre yapmak başka bir halt ettigi yok

18
0
yanıtYanıtla
ARİF:

İŞ GÖRÜŞMELERİ İÇİN YURT DIŞINA GİTMİŞ ONUN ADI İŞ DEĞİL SEN DAHA İYİ BİLİRSİN , SEN VE SENİN GİBİLER ANCAK MASUM GÜNAHSIZ ÇOÇUKLARINIZI KANDIRIRSINIZ. . . .

16
0
yanıtYanıtla
xx:

pislik. . vicdanı sızlıyorr. . ne iş görüşmesi be. . . finkirdeşmek. . iş olmuş. .

16
0
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

şeyma olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

14
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

bir erkek olarak gerçekten sorularum bunu kadın sıfatına koyan var mı ki hergün haber sitelerinde yer alıyor bu. . . sorsan anneyim der = çocuğuna sahip olmaz evliyken amerikada partilerde gezersorsan türküm der = gider türkiyede erkek kıtlığı var gibi elin sünnetsizine kadınlık yaparsorsan müslümanım der = ama bir müslümanda olamamsı gereken ne varsa hepsi bunda var. . . kısacası içim almıyor midem bulanıyor bu tiplere. . .

11
3
yanıtYanıtla
haydaaaa.:

kardeşim doğru da olsan, bu dediklerin senin için geçerli. onun için hiç sen kendini üzme ve normal yaşantına devam et.

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title