Haberler

Şeyh Edebali Sosyal Donatı ve Peyzaj Projesi Çalışmaları Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali alanında gerçekleştirilen Şeyh Edebali sosyal donatı ve peyzaj çalışmaları başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali alanında gerçekleştirilen Şeyh Edebali sosyal donatı ve peyzaj çalışmaları başladı.

İçerisinde bebek emzirme odası bay, bayan ve dezavantajlı vatandaşlarımız için tuvaletler, abdesthane ve peyzaj çalışmalarının bulunacağı projenin temelleri atıldı. Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bener Yanar, çalışmaların gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Türbesinin bulunduğu alanda vatandaşların birçok alanda ihtiyacını giderecek olan çalışmanın başladığını belirterek, "Şeyh Edebali sosyal donatı ve peyzaj projemizin çalışmaları başladı. Bilecik Belediyesi olarak ilgili kurumlardan gerekli imzaları alarak, ihalemizi gerçekleştirdik ve çalışmalarımız başladı. Özellikle son dönemlerde Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridimiz, yoğun şekilde ziyaret edilmeye başladı. Bilecik Belediyesi olarak, hemşehrilerimiz ve dışarıdan gelen misafirlerimizin daha rahat ve sağlıklı bir ziyaret gerçekleştirmeleri adına güzel bir çalışmayı başlattık. İçerisinde; bebek emzirme odası; bay, bayan ve dezavantajlı vatandaşlarımız için tuvaletler, abdesthane ve peyzaj çalışmalarının bulunacağı projeyi kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine daha işlevsel ve faydalı bir şekilde sunmayı planlıyoruz. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte gerekli peyzaj çalışmalarını da yerine getireceğiz ve bu bölge estetik görüntü açısından daha güzel olacaktır" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şeyh Edebali Abdullah Ay Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title