Haberler

Seydişehir Belediye Spor U-14 Takımı Fırtına Gibi Esmeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U-14 Gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi U-14 Takımı Konya Tümosan'ı 8-1 yendi.

Seydişehir Belediyesi U-14 takımı ligin ikinci haftasında Konya Şehit Süleyman Baldan sahasında Tümosan karşısında yine fırtına gibi esti. Mehmet Kürklü'nün yıldızlaştığı müsabakada rakibini 8-1 mağlup eden Seydişehir Belediyesi şu on birle sahaya çıktı:

Serhat Eren Çakıllı(Kaleci) B.Bardakçı, Berkay Can, Ahmet Taşlı, S.Ali Uçar, Mahir Çiğdem, Sadetdin Küsbeci, Mustafa Gürsu, Kerimcan Dönmez, Mehmet Kürklü, Buğrahan Cura. Daha sonra sahaya değişikliklerle Hasan Kurgun, B.Ayten, Mevlüt, M.Kaya ve M. Durmaz. Mehmet Kürklü 7-38-43-50 ve 55 inci dakikalarda attığı gollerle adından söz ettirirken, diğer golleri ise Buğrahan Cura 39, Mahir Çiğdem 57 ve Mustafa Gürsu 69. dakikalarda kaydetti.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat u-14 Takımını elde ettiği başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Seydişehir Belediyesi U-14 ve U-16 Takımlarının Hocası Fikret Ünlü yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Seydişehir gücünü 5-1 yenmiştik.Çocuklarımızla geleceğe büyük umutla bakıyoruz. Seydişehir Futbolunu ileride bu çocuklarımız şekillendirecek.Özelliklede bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ve bize kısıtlı imkanlarını sunan Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir ÇAT'a teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca Kulübümüz yöneticilerine, Seydişehir Belediyesi Spor Koordinatörü Orhan Özel'e ve sporcularımızla ailelerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

Seydişehir Belediyesi U-14 Takımımız önümüzdeki hafta 8 mart Cumartesi Konya Anadolu Spor ile karşılaşacaktır.

Seydişehir Belediyesi U-16 Takımı ise bu hafta Beyşehir Spor'a karşı 2-0 önde iken maç şiddetli rüzgar nedeni ile iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi. U-16 Takımı bundan sonraki maçında 9 Martta Akşehir'de Akşehir Spor ile karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seydişehir Tümosan Gürsu Konya Güncel Haberler

title