Haberler

Sevgilisini falçatayla kesip, öldü diye göl kenarına atan sanığın yargılanmasına devam edildi

Güncelleme:

Avcılar'da kız arkadaşını sana sürpriz yapacağım diyerek bir konfeksiyon atölyesine götürdüğü ve burada genç kızı falçatayla kesip tecavüz etmeye çalıştığı, daha sonra öldüğünü düşünüp göl kenarına attığı ve araba ile üzerinden geçtiği iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi. Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek cezai ehliyetinin olup olmadığına ilişkin rapor aldırılmasına karar verdi.

Avcılar'da 5 Şubat 2019'da kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'ı (25) sana sürpriz yapacağım diyerek bir konfeksiyon atölyesine götürdüğü ve burada boğazını, bacağını ve vücudunun farklı yerlerini falçata ile kesip tecavüz etmeye çalıştığı, daha sonra öldüğünü düşünüp göl kenarına attığı ve araba ile üzerinden geçtiği iddia edilen Emre Çiçek'in (25) yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Emre Çiçek ile tutuksuz sanık Yunus Kıldır ve taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya mağdur Rabia Kaçmaz ise katılmadı.

Duruşmada müşteki avukatları olaya ilişkin dinletmek istedikleri bir tanıklarının olduğunu söyledi. Mahkeme avukatların bu talebini kabul ederek tanık Sadık Güneş'i duruşma salonuna aldı.

"Onu kimseye yar etmem öldürürüm"

Tanık Güneş beyanında sanık Emre Çiçek'in yakın arkadaşı olduğunu söyleyerek "Olaydan 1 ay kadar önce Emre ile sohbet ediyorduk. Kendisi Rabia için 'onu kimseye yar etmem öldürürüm' tarzında beyanlarda bulunuyordu. Daha sonra ben Rabia'nın kardeşi Ömer'e, kız kardeşi ile sanığı görüştürmemesi gerektiğini söyledim. Sonra Emre ile uzun süre görüşmedim" dedi.

Sanığın cezai ehliyetine ilişkin rapor aldırılacak

Müşteki avukatı ise tanık beyanına katıldıklarına söyleyerek sanığın suçu canavarca hisle ve tasarlayarak işlediğini aktardı. Mahkeme avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıkladı.

Emre Çiçek'in tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanığın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek cezai ehliyetinin olup olmadığına ilişkin rapor aldırılmasına karar verdi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Avcılar'da 5 Şubat 2019'da meydana gelen olay anlatılmıştı. İddianamede, Emre Çiçek'in kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'a sürpriz yapacağını söyleyerek iş yerine götürdüğü ve burada Rabia Kaçmaz'ın gözlerini kapatarak genç kızın ellerini ve ayaklarını falçata ile yaralayıp boğazını kestiği açıklanmıştı. Ardından dışarıya çıkan Emre Çiçek'in arkadaşı Yunus Kıldır ile yeniden olay yerine döndüğü ve Rabia Kaçmaz'ı bir çuval içine koyarak göl kenarına atıp üzerinden araba ile geçtiği belirtilmişti. 6 Şubat 2019 tarihinde teslim olan Emre Çiçek polis merkezinde olayı anlatmıştı. Rabia Kaçmaz ise yarı çıplak halde elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanmış ve kanlı bir biçimde göl kenarında bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Çiçek'in 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs' ve 'nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 30 yıla kadar hapsi istenirken, diğer şüpheli Yunus Kıldır'ın ise 'suçu bildirmeme' suçundan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Avcılar 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (2)

ADALETÎN ÔNEMÎ:

Mahkemeler böyle bir şiddet ve ağır suç olaylarında mağdurların ve yoplumun güvenliği açısından müebbet ceza vermesi gerekirken sadece 30 yıl istemiş. Tedavileri imkânsız olan bu hasta Ruhlu tipleri topluma salan kurumlarda sorumludurlar. Ayrıca olayın failine yardım eden şahısa istenen cezada, vicdani ve adil olmaktan uzak hir cezadır. Caydırıcı olmanın tek çözümü ağır cezalardır.

1
0
yanıtYanıtla
SADÎST PSIKOPAT ALÇAKLAR:

Ne sadist, zalim alçaklar ve psikopatlar varmış ülkemizde. Genç bayan kardeşlerimiz bu olaylardan ibret alsınlar. Güzel Dinimiz Îslâmın emirleri ve tavsiyeleri çizgisinde evlilik hazırlığı yapsınlar. Ailelerde çocuklarının kimlerle arkadaşlık yaptıkları konudunda çok dikkatli olsunlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title