Haberler

"Sevgilim Bu Kadar Jest Yapmadı Bana"

Güncelleme:

Oyuncu Selen Seyven, hayranlarının kendisi için sinema salonu kapatmasıyla ilgili "Sevgilim bu kadar jest yapmadı bana.

'Genco', 'Doludizgin', 'Kapalıçarşı' adlı dizilerle adını duyuran, 'Abimm' ve 'Janjan' adlı sinema filmleriyle çıtasını yükselten Selen Seyven; şu sıralar 'Avrupa Avrupa' adlı dizide oynuyor. Seyven; dizisini, oyunculuk kariyerini ve bilinmeyen yönlerini anlattı.

'Avrupa Avrupa'da 'Gül'ü oynuyorsunuz. Nasıl gidiyor dizi?

O kadar keyifli bir iş yapıyoruz ki anlatamam. Hayatımın en eğlenceli dönemindeyim. Bizim sette herkes birbirini çok seviyor; kimsenin, kimseyle arasında ego savaşı yok. Dizinin sevilmesinin sebebi; iyi bir iş olmasının yanı sıra enerjimizin de ekrana yansıması. Ben 9 yaşındayken oyuncu olmaya karar verdim ve o yaştan beri mesleğime aşığım. Ancak hayatımda ilk defa 'Bu mesleği gerçekten çok seviyormuşum' dediğim iş 'Avrupa Avrupa' dizisi oldu. Komedi oynamak insanın hayat enerjisini öyle yükseltiyor ki; daha önceden bu kadar keyifli bir kız değildim.

BUNALIMIN EN DİBİNİ YAŞARIM

Güldürmenin ağlatmaktan daha zor olduğu söylenir...

Evet ama hiç zorlanmadım. Ben özel hayatımda da insanları güldüren biriyim. Kendi kendime de çok eğlenen biri olduğum için zorlanmadım. Yalnızken, klasik müzik dinlerken bile o kadar çok eğlenirim ki... Sit-com'un bana yakıştığını düşünüyorum.

Hiç bunalıma girmez misiniz peki?

Hem de nasıl; dibine kadar bunalıma girerim. Canım yanıyorsa; her yerde, sokakta bile ağlayabilirim. Sit-com çekiyorum; ağlama sahnem varsa, çatır çutur da ağlarım.

TİYATRO REJİSÖRÜ OLMAK İSTERİM

Bir çok dizide, filmde rol aldınız. Kamera arkasını düşünür müsünüz?

Kamera arkasını değil ama bir tiyatro oyununu yönetmek isterim. Yaşlandığım zaman tiyatro rejisörü olmak gibi bir hayalim var.

Herkes sevgilisine sinema kapatır, sizin de fanlarınız kapatmış. Nasıl oldu bu olay?

Evet, 'Abimm' filmi için sinema kapattılar. Sevgilimden görmediğim jestleri hayranlarımdan görüyorum. Filmin gösteriminde durumdan haberdar oldum, "Onlar için ölürüm" dedim. Hemen bir araya geldik, birlikte izledik filmi. Çok kalabalıklardı, 2-3 salon kapatıldı. İnanılmaz duygulandım, ağladım. Onlarla hala görüşüyoruz. Ben hayatımda hiç kimseye hayran olmadım, hiç kimseyi karşılıksız sevmedim. Bu nedenle onların sevgisine hayranım.

KENDİMİ BAZEN 3 BAZEN 50 YAŞINDA HİSSEDİYORUM!

Şöhret sarhoşu ünlüler için ne söyleyeceksiniz?

Evet, var böyleleri... İnsanları aptal edebiliyor şöhret. Benim şansım ailemin de sanatçılardan oluşması; oyuncular, müzisyenler, balerinlerle büyüdüm. Bizim aileden mühendis çıkmaz! Dayım Ezel Akay yönetmen, annem yapımcı, kardeşim piyanist. Ailede hakkımızı savunacak avukat yok! Bizim genlerde mi bir sorun var? Ama sanatçılar her zaman daha zekidir.

Kendinizi 26 yaşında hissediyor musunuz?

Ben kendimi her yaşta hissediyorum; bazen üç, bazen 50. Dondurmam yere düşse ağlayabilirim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Avrupa Avrupa Selen Seyven Kapalıçarşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title