Haberler

    Format gereği canlı yayından atılan Serdar Ortaç sitem etti: Yazıklar olsun

    Güncelleme:

    Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş'ın Instagram canlı yayınına konuk olan Serdar Ortaç, programın klasik haline gelen 'konuğu yayından atma' olayından nasiplendi. Canlı yayından atılan Ortaç, "Yazıklar Olsun" diyerek tepki gösterdi.

    Şarkıcı Serdar Ortaç, Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş'ın Instagram yayını Mücbir Sebepler'e konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı canlı yayında format gereği atılan Ortaç, sitem etti.

    SERDAR'I CANLI YAYINDAN ATTILAR

    Küçükçağlayan ve Altuntaş, programa en başından beri Serdar Ortaç'ı konuk etmek istediklerini söyledi. İkilinin enerjisinden etkilediğini söyleyen şarkıcı da yayına katılarak "18'likler gibi yaptınız beni" diyerek onlara takıldı. Küçükçağlayan ve Altuntaş'la sohbet eden Ortaç, programın klasiği haline gelen 'konuğu yayından atma' olayını kendisine yapıp yapmayacaklarını sordu. Küçükçağlayan'dan 'hayır' yanıtını alan Ortaç şarkı söylediği sırada yayından çıkarıldı. Ortaç, bunun üzerine "Yazıklar olsun" yorumunu yaptı.

    85 BİN KİŞİ İZLEDİ

    Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, 85 bin kişinin izlediği yayına Ortaç'ı attıktan sonra araçlarıyla dışarı çıkarak devam etti. Geçtikleri sokaklarda tezahüratla karşılanan ikiliden Küçükçağlayan, "Sosyal mesafeni koru heyecan yapıp üzerimize atlama" diye hayranlarına seslendi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bartu Küçükçağlayan Melikşah Altuntaş Serdar Ortaç Haberler

    500

    Yorumlar (39)

    Arif:

    Serdar kardes eeeee bu sana yapilmissa iyi olmus bence sende bi ara ahmet kayayi kovmustun hatirladinmi canim neyim deyil ne olacam serdar

    16
    25
    yanıtYanıtla
    Burak eser:

    Ve ahmet kaya bir dev yerine bu soytari tayfasi elimzde kaldi

    yanıt9
    yanıt13
    Ahmet:

    Kesinlikle katiliyrm. Allah Ahmet Kayanin hakkini birakmasin insllah bu soytariya . Allaha havale ediyrm onu yaptiklarini!

    yanıt3
    yanıt6
    banu:

    Bizler yaptik siz gibi insanlari simartik

    35
    3
    yanıtYanıtla
    Selam:

    Merhaba

    yanıt0
    yanıt13
    Yok yok...:

    85.000 eğitilebilir geri zekalı

    25
    4
    yanıtYanıtla
    Burak:

    Sen ne ise yararsin serdar ulkeye faydan ne

    12
    15
    yanıtYanıtla
    İnsan:

    Sen ne yapyın buhüne kadar? Tanıyor muyuz seni memlekete yaptığın ulvi hizmetlerden de başkadına saldırıyon.Herkes kendini mükemmel sanıyor, başkaları hep ezik sanki. Bu ve bu tiyniyetteki insanları... Neyse Ramazan ayında çok da şaaapmamak lazım!

    yanıt2
    yanıt2
    misafir:

    Oralara kadar düştünmü serdar kardeş ben 85 bin kişinin izlediği bir görsel medyada olacağını hiç düşünmedim zaten sonuç ortada formatında olsada sen bu hallere düşmeyecektin.......

    17
    2
    yanıtYanıtla
    CAN DEP:

    EGITIM SARTTTTT...

    14
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title