Haberler

Senem Aydın'a konuşan Eren Vurdem; Küfür yiyorsan olmuş demektir

Güncelleme:

Kanal D'nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Eren Vurdem, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'le ekrana döndü. Daha önce kahraman, lider karakterler canlandıran oyuncu, Mert rolünden sonra sert tepkiler aldığını söyledi. Vurdem'le projeyi, hikayesini ve dövüş sanatlarına ilgisini konuştuk.

- 'Sadakatsiz' son dönemin en çok izlenen dizisi oldu. Projeyi ilk okuduğunuzda sizin hissiyatınız neydi? Bu ilgiyi bekliyor muydunuz?

Bekliyordum tabii ki... İddialı bir iş olduğu her halinden belliydi ve yapımcımız Fatih Aksoy'la ilk toplantımızda bunu hissetmiştim.

- Yapımın uyarlandığı 'Doctor Foster'ı izlediniz mi?

İngiliz ve Kore versiyonlarını izledim, hatta tüm uyarlamalarını izledim diyebilirim. Çünkü benim karakterim hiçbirine benzememeliydi, en iyisini yapmak zorundaydım ve tabii ki bunun için kim ne yapmış diye göz attım...

- Mert'in Asya ile sahneleri geçtiğimiz bölümlere damga vurdu. Oynarken "Bu kadar da olmaz Mert!" dediniz mi?

Evet, dedim (gülüyor).

-Karakterin itici hale gelmesi sizi endişelendiriyor mu? Sokakta, sosyal medyada nasıl tepkiler aldınız?

Türkiye'de insanlar aktörü oynadığı role göre yargılamayı çok seviyor. Annem bile etkilenmiş.

Halbuki şimdiye kadar oynadığım karakterlere göre benim için farklı bir deneyim oldu Mert. Daha önce kahraman, lider karakterler canlandırdım ve insanların role göre tepkiler vermesine alışığım. İzleyicinin oynadığım karaktere inanması ve gerçek sanması hoşuma gitmesi gerekirken başta biraz canımı sıktı, kötü oldum ama küfür yiyorsan kötü adamı oynarken olmuş demektir (gülüyor).

- Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunusunuz. Oyunculuk çocukluk hayaliniz miydi?

Evet, çocukluk hayalimdi. Başka şeyler de denedim ergenlik çağlarımda ama kafamda hep oyunculuk vardı ve her şeyi aktörlük için yaptım. Her insanın bir kodu vardır; mesela bir elma ağacında armut yetişmez, armut ağacından da elma. Benim meyvem de, kodum da sanattı, bunu ilk günden beri hissediyordum. Üretme tutkum normalin üstündeydi, diğerlerinden de farklı hissediyordum.

- Sizin için "Canlandırdığı her karakterde karizmasını konuşturuyor, Türkiye'nin en sağlam oyuncularından biri" yorumları yapılmış. Ne diyeceksiniz?

Ben oyunculuğumu geliştirmeye çalıştırıyorum, her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Klasik bir cevap olacak ama inanın sonsuz bir yolculuk aktörlük, sonu yok öğrenmenin. İşimi çok seviyorum, üretmek benim için yemek yemek, su içmek gibi bir şey. Yemek yemezse, su içmesse insan ölür. Sanatçı da üretmezse ölür. Bu güzel düşünceleri için beni seven, sayan güzel seyircime sonsuz teşekkürler, sağ olsunlar. Onların bu güzel sözlerine, iltifatlarına layık olmaya çalışıyorum.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Eren Vurdem Kanal D Fatih Kore Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title