Haberler

Sen Anlat Karadeniz 48. Yeni Bölüm Fragmanı: Tahir Kayıplarda! (Sen Anlat Karadeniz 47. Son Bölüm İzle)

Güncelleme:

Sen Anlat Karadeniz 47. son bölümü dün akşam ekran geldi. Atv'de ilgiyle izlenen son bölümden sonra Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde Nefes'in hastalığı kendini gösterir. Fragmanda Tahir'in Nefes'i baygın bulması izleyenleri meraklandırdı. İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Sen Anlat Karadeniz 47. son bölümü ile dün akşam atv ekranları idi. İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrolünde oynadığı Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm fragmanı, diziden hemen sonra yayınlandı. Son bölümde Mercan, Tahir'e duygularını son kez anlatırken Nefes, tek başına olduğu evde bir anda yere yığılır. Bu sahne ile sona eren son bölümden sonra gözler fragmana çevrildi.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm fragmanında Nefes'i o şekilde baygın bulan Tahir, ona Vedat'ın anlattıklarını söylemek ister. Fragmanda Tahir'in bir evde yaralı bir şekilde uyanması izleyicileri meraklandırdı. Tahir hafızasını mı kaybetti? Gizemli kıza aşık mı olacak? Nefes'e bildiklerini söyleyebildi mi? Sen Anlat Karadeniz son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır. Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Helvacıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Fatma Ceyda Demir:

Hayır lütfen o kıza aşık olmasın nefesle Tahir dah a çok yakısıyo

1
0
yanıtYanıtla
Fatma Ceyda Demir:

Hayır lütfen Tahir nefesle daha çok yakısıyo okız gelirse film duserrr

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title