Haberler

Gamze Özçelik Selda Alkor'un Kendisine Yönelik Eleştirilerine Cevap Verdi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren ve dernek kurup yardım faaliyetlerini artıran oyuncu Gamze Özçelik, Selda Alkor'un eleştirilerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren ve dernek kurup yardım faaliyetlerini artıran oyuncu Gamze Özçelik, Selda Alkor'un "Türkiye ile ilgilensin" eleştirilerine cevap verdi.

'TÜRKİYE İLE İLGİLENSİN' DEMİŞTİ

Kanal D'de yayınlanan magazin programına konuk olan Selda Alkor, Afrika'da su kuyuları açan, Suriyeli mültecileri ziyaret edip hediyeler ve yardımlar yapan oyuncu Gamze Özçelik'i hedef alan eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü oyuncu Selda Alkor, insanlara umut olan Özçelik hakkında "Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin" şeklinde konuşmuştu.

Selda Alkor'un Eleştirilerine Gamze Özçelik Cevap Verdi!

GAMZE ÖZÇELİK CEVAP VERDİ

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.

Selda Alkor'un Eleştirilerine Gamze Özçelik Cevap Verdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Sosyal Medya Selda Alkor Afrika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (141)

Bekçi:

Selda hamfendi çok güzel bir bayan güzelliğiyle dikkatleri hemencecik üzerine topluyor filimlerini ilgiyle izliyorum hürmetler

3
100
yanıtYanıtla
aa:

tamam da kkadın dogru soyluyor ulkende okadar ac ve yardıma ıhtıyacı olanlar var. ne bayragı dalgalandıracan, cenk mi var. gamze. burda yap gecen annenın bırı adanada cocugunu doyuramadı dıye kendını astı. bunlara bak bunlara. yardım tabıkı guzel. ama once yanındakı.

16
49
yanıtYanıtla
adımı yazayım:

sende ona yardım etsene. hamdolsun sende müslümansın

yanıt4
yanıt1
x:

bahsedilen coğrafya tamamen insanların insanlığına bırakılmış topraklardır. iklimi ve diğer yaşam şartları sefaletin en üst seviyesindedir. şimdi sen her yehrinden sular fışkıran vatanına fakir diyemessin. imkansızlık az kazanmak yetmemesi ayrı hiç olmaması. ayrı. hiç su yok bütün hastalıklar orda demektir. insanlar bildiğin aç. ben ülkemde açlıktan bir deri bir kemik kalan hiç görmedim.

yanıt14
yanıt2
KAKTUS:

X. . . Çok doğru söylemişsin. sana katılıyorum

yanıt2
yanıt3
Serhan:

Peki muhtarlığın,kaymakamliğin ya da yardım kuruluşlarının bu durumdan haberi var miydi?Konu,komşu eş,dost akraba nerelerdeydi?Bunlar yardımcı olmayı denedi mi? Ya da birini haberdar etti mi durumdan..Eee o zaman..

yanıt0
yanıt0
Z:

NERDE O AÇLAR ÜLKEMDEKİ GERÇEK AÇLARI GÖSTER. . BU ÜLKEDE AÇ YOK AÇ GÖZLÜ ÇOK.

yanıt1
yanıt2
Oku ve İnsan Ol:

Bak ne güzel konuşursunuz bir de icra icra sende araştır Adanaya git bir kilo et al yap senin elin ulaştığı yere kadar git herkesin eli ulaştığı yere kadar yapsın Kadının imkanı var helal olsun ki oraya kadar ulaştı ve yardım etti taşlamak yerine insan ol ve bak insan iNSAN diyorum takdir et ki dünya daha güzelleşsin milliyetçilik yapma senin renginde olmayan senden değildir anlayışı Amerikada olurdu

yanıt1
yanıt1
Fevziye:

Yapmiyoruz yapanlarada çamur atıyoruz bizdede fakir var ama bunlar aç aç burdakileri de herkes çevresine göz kulak olsa yeterli kiminiz lokanta marka beğenemiyor kimimiz var olani fakirden kıskanıyor bizim ulkemizde hersey var sevgi saygı eksik

52
6
yanıtYanıtla
saenes:

selda adlı bayanın hazımsızlığı. bunlar yüzünden toplumu öteleştiriyorlar. niye feto ya dememiş bunları yıllarca para topladılar ne yapmışlar ?

yanıt2
yanıt2
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title