Haberler

Selçuk İletişim'e 4 Birincilik Ödülü

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 4 birincilik ödülü aldı.

Selçuk Üniversitesi yarışmaya katılan üniversiteler arasında en fazla birincilik alan üniversiteler arasında ikinci olurken toplamda en çok ödül alan üniversiteler arasında ise üçüncü sırada yer aldı.

50'den fazla iletişim fakültesinin katıldığı yarışmada 31 iletişim fakültesi finale kaldı. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi dört ödülüyle Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ardından toplamda üçüncü oldu.

Görsel dalda belgesel kategorisinde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri Cansu Şahin, Osman Aday ve Mehmet Emirhan Alan 'Unutulmuşlar Adası' adlı çalışmalarıyla, İşitsel dalda radyo haberi kategorisinde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Elifcan Uçak 'Monaroza' adlı çalışmasıyla, Müzik Programı kategorisinde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri Gökhan Kartol, Onur Özhan, Kamran İsayev 'Anadolu Popun Çocukları: Moğollar' adlı çalışmalarıyla ve Yazılı dalda Mizanpaj kategorisinde Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Gamze Büyüksoy 'Bir Osmanlı Köyü: Cumalıkızık' çalışması ile birinciliğe layık görüldü.

Ödül töreninde Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kadir Canöz, Radyo Tv Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can ve Radyo Tv Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Kasım ödül alan öğrencilerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title