Haberler

Selçuk İletişim 17. Dönem Mezunlarını Verdi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı 17.dönem mezunları için tören düzelendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı 17. dönem mezunları için tören düzelendi.

Alaeddin Keykubat Kampüsü 1 No'lu Çim Saha'da düzenlenen törene, Konya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, SÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Prof. Dr. Musa Özcan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalendar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, bölüm başkanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalendar, mezun verdikleri öğrencilerin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, "4 yıl önce kayıt yaptırdığınız bu fakülteden artık bugün mezun oluyorsunuz. Bundan dolayı öncelikle hepinizi yürekten kutluyorum. Sizler fakültemizde çağın ve sektörün gereklerine uygun bir şekilde teorik bilginizi uygulamayla birleştirerek iletişim sektörünün her alanında faydalı çalışabilecek bir donanıma eriştiniz. Gittiğiniz yerde bundan sonraki meslek hayatınızda eminim bu fakülteden almış olduğunuz bilgiler tecrübeler sizin çok yararınıza olacak ve başarınızda önemli katkılar sağlayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta ben olmak üzere diğer tüm hocalarımızın, personellerimizin sizin yanınızda olduğunu her zaman bir probleminiz olduğu zaman rahatlıkla bizimle iletişim kurabileceğinize buradan özellikle bir kez daha belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin mezuniyetine hep birlikte şahit ve tanık olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Akgemci de, "4 yıl önce bize bilgi ve görgüyü artırmak için emanet ettiğiniz gençleri bugün sizlere geri veriyoruz. İnşallah bundan sonra çocuklarınızla mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmenizi diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden dereceyle mezun olan öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akgemci tarafından diploma ve ödülleri verildi. Daha sonra SÜ İletişim Fakültesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarına akademisyenler tarafından diplomaları teslim edildi. Diplomalarını teslim alan öğrenciler hocalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından mezun olan öğrenciler 'İletişim Yemini' etti. Diploma töreninin ardından mezun olan yaklaşık 500 öğrenci keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu aileleriyle yaşadı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Tahir Akgemci Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title