Haberler

"Şehri Medeniyet Ekibi Bu Kez Kayseri İçin Kolları Sıvadı

Güncelleme:

Şehri Medeniyet Kültür projesi önemli medeniyetleri topraklarında barındıran Kayseri ilimizde 12 Aralık'ta gerçekleşmek üzere çalışmalarına başlandı.

UĞURLU; ''KAYSERiYE YAKIŞIR BİR KÜLTÜR PROJESİ''

Projenin Yapımcısı Savaş Uğurlu, ''Bundan önce yaptıklarımızdan çok daha büyük bir projeyi Kayseri ilimizde gerçekleştireceğiz. Kayseri bölgesine ait medeniyetleri, kültürü ve gelenekselleşen özgeçmişi ile 30 parça olarak tasarlanacak özel tasarımların sunumu ile defilesi dışında, Medeniyetler Korosu konseri, Şehri Medeniyet Kayseri paneli ve resim sergisi gerçekleştireceğiz. Projemizde birçok uluslararası medya temsilcisi ve protokolde yer alacak. Çok önemli ve sürpriz isimleri kayseriye getireceğiz.''

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI; 'KAYSERİNİN BU TÜR KÜLTÜREL PROJELERE İHTİYACI VAR'

Günümüz dünyasında, kültürün toplumları dönüştürmedeki gücünün açık olduğuna değinen Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ''Kayseri ve ülkemizin kültürünü, medeniyetlerini tarihi değerlerini, geleneksel uygulamalarını, motifleri ve sanata kadar uzanan farklı kollarını uluslararası platformlarda geniş kitlelere anlatmak için bu ve benzeri kültür projelerine ihtiyacımız var. Bu bağlamda kültürel miras ve kültürel çeşitlilik kavramları, toplumlar için bir yakınlaşma, diyalog, uyum ve kimlik kaynağını oluşturmaktadır. Şehri Medeniyet Kayseri Kültür Projemiz ilimizin önemli değerlerini ön plana çıkararak kültürel tanıtımını anlatmaya katkı sağlayacaktır. 'dedi

VALİ KAMÇI: ''BU TÜR ETKİNLİKLERE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK''

Kayseri de gerçekleşecek olan birçok önemli kültür projesine önderlik de eden Kayseri Valisi Süleyman Kamçı şöyle devam etti, ''Kayseri kültürel çeşitlilik bakımından Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi. Birçok farklı medeniyetin izlerini barındıran Kayserimiz şu anda olduğu gibi yaşadığı her dönemde bölgenin en önemli kültür ve medeniyet merkezi olma özelliğini korumuştur. Şehri Medeniyet Projesinin ilimize katkı sağlayacağını ve Kültür medeniyet alanında sahip olduğu değerlerin tüm dünyaya tanıtılmasından dolayı bizlerde destekliyoruz. Her dönemden izlerin bulunduğu Kayseri ilimizde böylesi önemli bir projeyi hayata geçirecek olan Medyadoktoru Yapım firması ekibine yapımcı Savaş Uğurlu'ya ve projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Kamçı Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title