Haberler

Şehitler Mezarları Başında Anıldı

Denizli’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü dolayısıyla Asri Mezarlıktaki şehitlikte tören düzenlendi.

Denizli'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü dolayısıyla Asri Mezarlıktaki şehitlikte tören düzenlendi.

Denizli Asri Mezarlık Şehitlik yanındaki alandaki törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, sivil toplum örgütü mensupları, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için anıta çelenkler koyuldu. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe burada yaptığı konuşmada, "Vatanı ve istiklali için canını feda etmekten çekinmeyen Türk Milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelesiyle başka milletlere de emsal olmuş, şehitlerimizin ve gazilerimizin destan yaratan kahramanlıkları ile milletimizin bu güzel topraklarda hür ve bağımsız yaşaması mümkün olmuştur. Şehitlerimizin ruhları şad olsun"dedi.Konuşmanın ardından protokol üyeleri şehitlikte dua ederek mezarlara karanfil bıraktı. Aileler şehit yakınları için mezarları başında Kur'an okuyarak dua etti. Törenin ardından protokol üyeleri Polis Şehitliğine geçti. Polis şehitleri için dualar edildi ve polis şehitlerinin yakınları protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Kocatepe Çanakkale AK Parti Denizli Güncel Haberler

title