Haberler

Şehit Savunmaz'ın Adının Verildiği Okulda Şehitlik Köşesi Oluşturuldu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Barbaros Mahallesi Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulunda, Şehit Mehmet Savunmaz için oluşturulan şehitlik köşesi açılış törenine katıldı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Barbaros Mahallesi Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulunda, Şehit Mehmet Savunmaz için oluşturulan şehitlik köşesi açılış törenine katıldı.

Açılışa Vali Güvençer'in yanısıra, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Yunusemre İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Okul Müdürü, Öğretmenler ve şehidin yakınları katıldı.

Şırnak Şenoba Gömeç köyü bölgesindeki operasyonda 1 Şubat 1992 tarihinde şehit olan Mehmet Savunmaz için Barbaros Mahallesinde daha önce kendi isminin verildiği ortaokulda, şehitle ilgili bilgilerin yazıldığı ve bir mektubun da bulunduğu özel köşe oluşturuldu.

Okul Müdürü Mehmet Civan'ın şehidin özgeçmişini okuması sonrasında, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şehit ailesi ve protokol eşliğinde dualar ile kurdele kesilerek köşenin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Vali Güvençer, "Şehidimizin, tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. İnşallah bu köşede, şehidimiz, sürekli çocuklarımızın dimağlarında, vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisinin canlı kalmasına vesile olsun. İnşallah burada çocuklarımız, bir şeyler öğrenmek adına, bu kapıdan girip çıktıkça, şehidimizin ruhu da bu güzel havadan hissedar olsun. Bu güzel fikri düşünen ve emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Açılış sonrasında okulda eğitim gören öğrenciler ile de yakından ilgilenen Vali Güvençer, okulun 5-D sınıfına misafir oldu. Burada öğrenciler ile okumanın önemi üzerine sohbet eden Vali Güvençer, öğrencilerin sorularına da yanıt verdi. Sınıf listesinde isimleri yazılı kitap okuma birincilerinin kaç adet ve hangi kitapları okuduklarını da soran Vali Güvençer, asılan listede isimleri yer alan öğrencileri de tebrik etti.

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere de Askerlik mesleğinin incelik ve güzelliklerini minik öğrenciler ile paylaştı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Yunusemre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
title