Haberler

Şehit Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel'in Cenazesi Defnedildi

Görüntü Dökümü : Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu Tabut başında ağlayan şehit yakınları Tabuta sarılan şehidin kardeşi Şehidin babasının asker selamı vermesi Cenaze namazı kılınması Şehidin omuzlarda taşınması Defin yerine getirilmesi Cizre'deki terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Demirel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde defnedildi Şehidin babası, oğlunun tabutu başında asker selamı vererek, "Ben de oraya gitmek istiyorum" dedi Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel'in (44) cenazesi, memleketi Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü :

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu

Tabut başında ağlayan şehit yakınları

Tabuta sarılan şehidin kardeşi

Şehidin babasının asker selamı vermesi

Cenaze namazı kılınması

Şehidin omuzlarda taşınması

Defin yerine getirilmesi Cizre'deki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Demirel'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde defnedildi

Şehidin babası, oğlunun tabutu başında asker selamı vererek, "Ben de oraya gitmek istiyorum" dedi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel'in (44) cenazesi, memleketi Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Demirel'in cenazesi, Fatih Mahallesindeki baba ocağında helallik alınmasının ardından, cenaze namazının kılınacağı Sarıyahşi Merkez Camisi'ne getirildi. Şehidin eşi Aysel ve oğlu İbrahim Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Burada ağabeyinin tabutuna sarılan şehidin kardeşi Ali Rıza Demirel, "Abi ne olursun kalk. Abi, sensiz ne yapacağız? Abi nasıl kıymışlar sana. Abim benim. Annem bile koklamaya doyamazdı. Yarabbi bu ülkeyi bu duruma düşürenlerin hepsinin belalarını ver. Beni gönderin oraya. Abime bunları yapanları öldüreyim. Onun ailesi var, çoluğu çocuğu var" diyerek gözyaşı döktü.

Metanetini korduğu gözlenen baba İbrahim Demirel de oğlunun tabutunun başında asker selamı vererek, "Ben de oraya gitmek istiyorum" dedi.

Felçli annenin sözleri herkesi duygulandırdı

Sedye ile cami önüne getirilen şehidin felçli annesi Mercan Demirel de çocuklarını çok büyük zorluklarla büyüttüğünü belirterek, "Keşke oğlum yanımda kalsaydı. İki yıldır hastayım. Ağlaya ağlaya şehit haberlerini bakıyordum. Allah'ım ben yandım başka anaları yakma. Şimdi oğlum şehit oldu, ona ağlıyorum" diye konuştu.

Acılı annenin bu sözleri, törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Şehidin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Sarıyahşi Kabristanlığı'na defnedildi.

Törene, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ile şehidin yakınları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Demirel Sarıyahşi Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title