Haberler

Şehit Öğretmenlerin İsimleri Kütüphanede Yaşatılacak

Terör örgütü PKK'nın saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ile Necmettin Yılmaz'ın adları Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki kütüphaneye verildi.

Terör örgütü PKK'nın saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ile Necmettin Yılmaz'ın adları Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki kütüphaneye verildi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan öğretmen Yalçın ile memleketi Gümüşhane'ye gelirken Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Yılmaz'ın adlarının verildiği kütüphane açıldı.

Kuzuculu Ortaokulu'nda oluşturulan kütüphanenin açılışına Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz ile Şenay Aybuke Yalçın'ın babası Sadık Yalçın da katıldı.

Kaymakam Murat Bulacak, yaptığı konuşmada, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek öğretmenlerin, terörün bitmesi için canla başla çalıştığını ve bu cehaletin sona ermesi için uğraştığını söyledi.

Şehit öğretmen Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz da amaçlarının cehaletle mücadele olduğunu kaydetti.

Kütüphanenin açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, "İyi ki sizin gibi değerli bir milletin evladıyım, hep beraber mücadele edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Benim canım acıdığı gibi Türk milletinin de canı acıyor." dedi.

Sadık Yalçın ise "Bu ülkeyi yönetenlerin taş üstüne taş koymak için gece gündüz çalıştıklarına şahit oluyoruz, Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.

Daha sonra kütüphane davetliler tarafından gezildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Yılmaz Dörtyol PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title