Haberler

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Batman

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazenin getirilişi Şehidin çocukları ve eşi Dua okunması Cenazenin taşınmasıDiyarbakır'daki terör operasyonu Lice ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı'nın cenazesi, Batman'ın Kozluk ilçesinde toprağa verildi Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı'nın cenazesi, Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yukarı Alıçlı köyünde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenazenin getirilişi

Şehidin çocukları ve eşi

Dua okunması

Cenazenin taşınması

Diyarbakır'daki terör operasyonu

Lice ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı'nın cenazesi, Batman'ın Kozluk ilçesinde toprağa verildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı'nın cenazesi, Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yukarı Alıçlı köyünde toprağa verildi.

Bingöl Havalimanı'ndaki törenin ardından şehit Avcı'nın cenazesi, uçakla Batman'a oradan da ambulansla Kozluk ilçesine getirildi.

İlçedeki Hz.Ömer Camisi'nde düzenlenen törende cuma namazını takiben kılınan namazın ardından şehidin öz geçmişi okundu, dua edildi.

Şehidin eşi Şerife Avcı ve bazı yakınları tabuta sarılarak Kürtçe ve Türkçe ağıt yaktı, anne Maşallah Avcı sinir krizi geçirdi.

Şehidin çocukları Umeyir ve Zeynep Şura Avcı, askeri personel tarafından, şehidin babası Mehmet Avcı da Batman Valisi Ahmet Deniz tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Şehidin naaşı, ilçeye bağlı Yukarı Alıçlı köyünde gözyaşları arasında defnedildi.

Şehidin amcası Cengiz Avcı, olayların bir an önce bitmesini istediklerini belirterek, "Ne kadar barış olursa onlar kendi bombalarını tuzaklamasını iyi biliyorlar. Onun için bu iş bitmeyene kadar barış olmayacak." dedi.

Törene, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerce düzenlenen saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı ve Yunus Aktaş şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Batman Kozluk Lice Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
title