Haberler

Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi Kağıthane'de Açıldı

Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi Kağıthane'de açıldıİSTANBUL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi Kağıthane'de açıldı

İSTANBUL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Böylelikle Kağıthane'de yapımına devam edilen 34 projeden 1 tanesi daha hayata geçirilmiş oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışla birlikte Kağıthane'de yapımına devam edilen 34 projeden 1 tanesi daha hayata geçirilmiş oldu. Sosyal Hizmet Merkezi'nde çocuklar, engelliler, yaşlı, şehit yakınları ve gaziler birimi, 110 kişilik konferans salonu, aile sağlığı merkezi ve verem savaş dispanseri yer alıyor. Hizmete açılan Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin iç bahçesi 40 metrekare, teras bahçesi 450 metrekare ve toplam inşaat alanının 2 bin metrekareden oluşuyor.

"34 farklı çalışmanın açılışını 3 ay içerisinde tamamlayacağız"

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "34 farklı çalışmanın açılışını 3 ay içerisinde tamamlayacağız. Burada da çok anlamlı ve Kağıthane'de yardıma muhtaç komşularımıza hizmet veren bir birimimizi açtık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı burada çok güzel bir hizmet veriyor. Bakanımıza ve il müdürümüze teşekkür ediyorum. Özellikle en çok yanında olmamız gereken gruplarla burada birlikte oluyoruz. Çok faydalı ve hayırlı bir çalışma. Hayırlı olsun" dedi.

Açılışta bulunan Şehit Hasan Koçer'in babası Hamza Koçer, "Yalnız benim oğlum için değil, tüm şehitler için yapılması lazım. Sadece oğlum için söylemiyorum. Çanakkale'den bu zamana kadar şehit olmuş isimler bir yere verilip hatırlanması lazım. Benim oğlumun ismi bu merkeze verildi, kendi sokağıma oğlumun ismini veremedim, kısmet burasıymış. Biz, yaşantımızı bizden önceki şehitlerimize borçluyuz. Onlar olmasaydı bizim isimlerimiz, yabancı isimler olacaktı. Ne mutlu bize ki biz şehit evladıyız. Ne mutlu bana ki ben şehit babasıyım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Koçer Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title