Haberler

Şehit Aileleri Başkanından PKK ve DTP Tepkisi

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, DTP'nin Sakarya'da Toplantı Yapmasına Tepki Gösterdi.

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, DTP'nin Sakarya'da toplantı yapmasına tepki gösterdi.

Yorulmaz, DTP'nin toplantısı sırasında gençlerin toplantıya engel olmasına “Ben bu gençlerin ellerini öperim” dedi. Terör sorununun 3 ayda bitirileceğini belirten Yorulmaz, “Son zamanlarda şehitlerimizin çoğalması biz ve biz Şehit Ailelerini çok üzmüştür. Terör 24 sene sürmez. Silahlı Kuvvetlerimizin Çanakkale'de, Dumlupınar ve Sakarya'da ki bu savaşlarda ki ordumuzdan daha güçlü bir ordudur. Burada en çok üzüldüğümüz; PKK canilerine hakimler ceza verirken, Büyük Millet Meclisimiz bunları affetmesidir. Milletvekillerimize PKK'ya af çıkarsın diye oy vermedik. Şuan ki siyasilerimiz Şehit Ailelerinin görüşünü almadan PKK'yı meclise soktular. O zaman Türk milletinin önüne sandığı koysunlar PKK'yı isteyip istemediğini sorsunlar. Her gün iki tane şehit olmaz. Hala daha Sakarya'da PKK'lılar gece düzenlemişler. Türk gençleri ellerinde Türk Bayrakları ile basarak geceyi yaptırmamışlar. Ben bu gençlerin ellerini öperim. Bizim meclisten bir isteğimiz. Nevruz bayramı dolayısıyla Van gibi yerde PKK partisinden aşağıya doğru polislerimize taş yağdırdılar. Ben bu ülkeye 20 yaşındaki çocuğumu vermişim. Çocuklarımızı, PKK polislerimizin başına taş atsın diye şehit vermedik. Bir an evvel suçluların Avrupa'nın iki yüzlülüğüne bakmadan sallandırılmalarını istiyoruz. Biz geçen haftaki yaptığımız genel toplantıda bir karar aldık. Protokolden randevu alıp, Türkiye'deki şehit ailelerini meclisin önüne koyacağız. Artık sabrımız kalmadı. Şehit sayısının çoğalmasını istemiyoruz. Bu işi isteseler 3 ayda çözerler. Doğu'da işsizlik diyorlar, bu konunun işsizlikle bir alakası yok” dedi.

(ET-ET-Y) 28.04.2008 18:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title