Haberler

7 Yıllık Eşinden Boşanan Şebnem Bozoklu, Ortaokul Aşkıyla Sevgili Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, 7 yıllık evliliğinin bitmesinin ardından ortaokulda platonik olarak aşık olduğu Kanat Atkaya'yla 1 yıldır dolu dizgin bir aşk yaşıyor.

Şebnem Bozoklu, katıldığı programda biten evliliği ve yeni ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"7 YILIN SONUNDA ESKİSİ GİBİ HİSSETMEDİĞİMİZ ANLADIK"

Şebnem Bozoklu, Emre İzer'le evliliğinin neden bittiğini şu sözlerle açıkladı: "2009'da, 'Canım Ailem' döneminde tanışmıştık. Tanıştık, sevgili olduk, sonrasında evlendik. Çok da güzel bir evlilik yaşadım. Mutlu olduğum bir beraberlikti. Ama 7 yılın sonunda artık eskisi gibi hissetmediğimizi anladık, bunu açıkça birbirimize söyledik, boşandık. Çocuk meselesine gelince, ben çocuk yapmayı hiç düşünmedim. Çok da bebek odaklı bir kadın değilim."

"ORTAOKULDAKİ PLATONİK AŞKIMLA BERABERİM"

Bir yıldır gazeteci Kanat Atkaya'yla aşk yaşayan Bozoklu, bu beraberliğe "mucize" gözüyle baktığını anlattı. Ortaokuldayken Atkaya'ya platonik aşk beslediğini söyleyen oyuncu "Kanat ortaokulda platonik aşkımdı. Bu platonik aşk yıllarca sürdü ve onca yıl kendisini hiç görmedim. Bundan 1 sene 1 ay önce tanıştık, o günden sonra hiç ayrılmadık. Kaç kişi büyüdüğünde ortaokuldaki platonik aşkı ile birlikte olur ki? Benim mucizem de bu işte" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Bozoklu Kanat Atkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

zzzzzzzzzzzzzz:

ortaokul aşkı ile 3 yıl anca götürür. sonra liseye geçer. 4 yılda onunla götürür. sonra mezun olur.

44
3
yanıtYanıtla
EDA:

AHAHHAAHAHAHAH SESLİ GÜLDÜM

yanıt1
yanıt0
cinderella0633:

iyi yaptın kız bi dahaki sefere de lise aşkına git sonra üniversite master doktora. . .

26
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınsinem:

bu ne ya yok bu olmadi otekine gideyim rezillik

22
6
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu kadın çapkın.

17
3
yanıtYanıtla
Cem:

Yaa bunun nesi rezillik kadın evlenip boşanmış. Şimdi de yeni bir beraberliği var kime ne gercekten????

16
3
yanıtYanıtla
Yazık etmiş:

Ayrıldığın eşinin gözlerindeki aydınlık, ortaokul arkadaşın da yok! Her an bırakmak ister gibi. Dikkat et Şebnem. . .

9
0
yanıtYanıtla
Gitgide eskiyi arar oldu:

Ortaokuldaki saf duyguları buldu

6
2
yanıtYanıtla
Los Mucos Abazos:

Kezban ...

6
2
yanıtYanıtla
KREDİ NOTUNU ÖĞREN:

Dolu dizgin aşk ne la?hızlı giden atın . . . . . . seyrek düşer.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title