Haberler

Satranç Turnuvası'nda Dereceye Girenler Belirlendi

Güncelleme:

Şanlıurfa Spor İl Müdürlüğü Bahçelievler Gençlik Merkezi'nde 64 gönüllünün katılımı ile düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenler belirlendi.

Şanlıurfa Tabip Odası Başkanlığı, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği'nin ortaklaşa yaptığı turnuvada ilk altı dereceyi alan sporcular; Koray İbrahim Atabey, Gerçek Alevli, Kenan Yalçın, Ayhan Alpaslan, Ahmet Cimcik ve Mehmet Düzme'den oluştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ilk üç dereceye giren sporculara madalya verildi. Şanlıurfa Tabip Odası Başkanlığınca ise turnuvada birinciye 200, ikinciye 150, üçüncüye ise 100 TL para ödülü verildi.

Bu tür etkinliklerin sürmesi için özel kuruluşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız, spor ile sağlığın ayrılmaz bir bütünlük olduğu söyledi. Müdür Yıldız yaptığı değerlendirmesinde "Sağlık veya spordan birisi yoksun kalındığı takdirde diğerinden tam olarak randıman alınamaz. Bu sebepten dolayı hem sağlığımız için spor yapalım, hem de satranç gibi zihinsel beceriyi artırıcı egzersizleri çevremize önerelim. Gençlerimize sporun artık gündelik hobiden ziyade bir yaşam şekli olduğunu benimsetelim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Bahçelievler Şanlıurfa Türkiye Atabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title