Haberler

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım

Güncelleme:

Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, geçtiğimiz günlerde, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" sözlerine açıklık getirdi. Çok tartışılan Öykü Gürman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Yanlış anlaşıldım" dedi.

Şarkıcı Öykü Gürman, ateistlere yönelik ifadeleri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Anlam karmaşası yaşadığını belirten Gürman, "Yaşadığım duygusallık içinde kelimelerin sohbetin içinden cımbızla çekilerek bambaşka bir noktaya taşınması beni çok rahatsız etti" dedi.

Gürman, Bloomberg HT'de yayınlanan Aslı Safak'la İşin Aslı programına konuk olmuş ve "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi" demişti.

YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SAVUNDU

Sözleri tepki çeken Gürman, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını savundu.

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldımGürman'ın paylaşımı

Gürman açıklamasında şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir televizyon programında duygusallıkla yaşadığım kişisel bir konuyu ifade etmeye çalışırken bir anlam karmaşası yaşadım. Söylemiş olduğum cümleler yanlış ve farklı anlaşılmalara sebep olduğu için açıklama yapma gereği duydum.

"KELİMELERİMİN CIMBIZLA ÇEKİLEREK BAŞKA BİR NOKTAYA TAŞINMASI RAHATSIZ ETTİ"

Program süresince yaşadığım duygusallık içinde kelimelerin sohbetin içinden cımbızla çekilerek bambaşka bir noktaya taşınması beni çok rahatsız etti. Bir sanat insanı olarak ifade etmeliyim ki tek amaç insanları birleştirmek, birlikte tüm farklılığa rağmen yaşayabilmenin, konuşabilmenin uygarlığına ulaşmak için çaba sarf etmek olmalı! Yoksa ayrıştırmak değil.

Şu an en önemli gündemimiz pandemi olduğundan içinden geçtiğimiz süreç zaten maddi manevi hepimiz için tüketici. Birbirimizi yormanın anlamı yok diye düşünüyorum. Tüm kamuoyuna sağduyu, anlayış, sağlık ve sevgi dileğiyle…"

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Gürman Bloomberg Haberler

500

Yorumlar (20)

Korkma sönmez...:

Bencede yorumun arkasında dur. Ahiret inancı olmayan ve bir beklentisi olmayan insanda merhamet nerde bulunur

7
6
yanıtYanıtla
Bakınız:

Aslında doğru söylemiştin, kıvırmanı gerektiren birşey yok

7
2
yanıtYanıtla
YYTRR:

BÜTÜN İMANLILAR TOPLANMIŞ MAGAZİN HABERİ OKUYOR GÜL GÜL ÖL YANİ NASIL BİR İMANSA BU ETRAFIMIZDAKİ İMANLILARI GÖRÜYORUZ KİMSEYE Bİ KURUŞLUK FAYDALARI YOK GÖZLERİ AÇ DOYMUYOR

3
4
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselçuk:

İmanı olmayan , eksik olan vicdan adalet olmaz . Azı dürüst olur Hiristiyanlarda DİĞER inançlı olanlar, İNSANLARI ÖLDÜREN ÜLKE POLİTİKACILARINA SUSUYOR . PAPAZ kurtaracak onları PAPAZDA YALANCI , ODA SUSUYOR

2
5
yanıtYanıtla
Man:

Yağcılarda inecek vaarr. . .

4
1
yanıtYanıtla
mantıklı:

bence gayet doğru ifadeler. inançsız insan değer sahibi olabilir ama bu çok az rastlanır. ve bu değerleri değişkendir . genelde de bencilcedir.

3
2
yanıtYanıtla
coni:

Bi gun musluman tarafindan kaziklanirsan bu yorum aklina gelsin !

yanıt2
yanıt1
doğu:

İnançsız insanın merhametini bilemem ama Allah''a inanmadığı için cehenneme gideceği kesin.

2
2
yanıtYanıtla
Ahmet Hamza FirstCommentbaşı:

I''m here firstt. . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
ENİS:

İNANÇ HÜRRİYETİNİN EN MÜKEMMEL ANLATILDIĞI DİN İSLAMİYET''TİR. TABİİ Kİ ADRES KUR''AN. ALLAH BİZ KULLARINA KAFİRUN SURESİ SON AYETİNDE ''LEKİM DİNİKÜM VELİYE DİN''(SENİN DİNİN SANA, BENİM DİNİM DE BANA)DER. ATEİZM DE BİR İNANÇTIR. ÖYKÜ''NÜN TELAŞ VE PANİĞİ İSLAM İNANÇ BİLGİSİNDEKİ EKSİKLİKTEN. YOKSA''YANLIŞ ANLAŞILDIM''DEMESİ DOĞRU DEĞİL. KALDI Kİ ATEİSTLERİN BİR YANLIŞI DA İNSANIN YARADILIŞ HİKAYESİNİ TABİATA DAYANDIRMALARI (DARWİNİZM). İNSANI MÜKEMMEL KILAN ŞEY ASLINDA KENDİNE ÜFÜRÜLEN RUHTUR(NUR).

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title