Haberler

Şarkıcı Hadise, sosyal medya üzerinden konser verip servet kazanacak

Güncelleme:

Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Hadise, 2021'e servetine servet katarak giriyor. Yeni yıla attığı milyonluk imzalarla giren Hadise son olarak Tik Tok yılbaşı konseri ile adından söz ettirdi. Şarkıcı, üç saatlik performans için firmadan 1 milyon 500 bin TL alacak.

Son olarak Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Hadise, koronavirüsü atlattıktan sonra işine yoğunlaştı. TikTok'ta konser vermeye hazırlanan Hadise, bu projeden binlerce lira gelir elde edecek.

YILIN SON GÜNLERİNİ KAZANÇLA KAPATACAK

Ünlü şarkıcı Hadise, yılın son günlerini 5 milyonun üstünde bir kazançla kapatıyor. Yılbaşı konseri için Tiktok uygulaması ile 200 bin dolara (1 milyon 500 bin TL) anlaşan Hadise, ayrıca bir kozmetik markasıyla sözleşme imzalayıp markadan 4 milyon TL aldı.

O SES TÜRKİYE'NİN YILBAŞI ÖZEL PROGRAMINDA DA YER ALACAK

Hadise, yıllardır ekranda olduğu ve bu sene pandemi nedeniyle yayınlanmayan 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına da katıldı.

ONLİNE KONSER VERECEK

Hadise, 31 Aralık gecesi sosyal medya platformu TikTok'ta sahne alacak. TikTok'tan canlı yayınlanacak yeni yıl konseri merakla bekleniyor. Hadise 2021 yılbaşında vereceği konserle sizin için en güzel şarkılarını söyleyecek.

Şarkıcı Hadise, sosyal medya üzerinden konser verip servet kazanacak

Şarkıcı Hadise, sosyal medya üzerinden konser verip servet kazanacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Memoli:

hahhhaa dinleyenin aklına ve zevkine şaşayım

11
0
yanıtYanıtla
ENİS:

O RAKAMIN YARISINI ALABİLSİN, ADIMI DEĞİŞTİRİRİM. . . DESTEKSİZ ATMAYIN. . HEPSİNİN AÇLIKTAN NEFESİ KOKUYOR. YAKINDA PEK ÇOK ''POPÇUYA HACİZ ŞOKU'' DİYE OKUYUNCA ANLARSINIZ DURUMU. YÜKSEK KİRALI EVLERİNİ BOŞALTIP, BAŞKA İSİM ALTINDA KENAR MAHALLELERE TAŞINANLAR ÇOĞALDI. GEÇENLERDE BİR TANESİ ''ANNEMLERE KİRALIK EV TUTTUM''DİYE YAZMIŞ.

4
4
yanıtYanıtla
düşünen insan:

asgari ücretin açıklandığı haftada acı gerçekler. . .

7
0
yanıtYanıtla
emre:

bu kadını hiç sevmedim ve sevemiyorumda nedense

6
0
yanıtYanıtla
müraî:

Hislerime tercüman olmuşsunuz aynen bende sevemedim bu bayanı her tavrı her hareketi her davranışı konuşmaları o kadar çok aşırı yapmacık ki bu kadar olur sırf gösteriş sanırım esas sebebi bu !

yanıt2
yanıt0
REALİTE:

HARAM PARA

6
0
yanıtYanıtla
Bakıroğlu:

KABAHAT BUNU İZLİYENDE ...

yanıt0
yanıt0
kasımpaşa:

Para verip te internetten konsere katılan oluyorsa şaşarım. Aç sosyal medyada klip izle. Maliyetsiz olur. Millette para bol galiba.

6
0
yanıtYanıtla
Öz:

Pardon hangi sesle?

4
0
yanıtYanıtla
af:

bence devlet bunlar da direk en az yuz de otuz vergi alacak masraf su bu gider olsa bile indirim olmayacak gitsin ucuz olan elbise al der boya litre ile satilir masraf yalanlari ile vergi veren yok onun icin direk gelir den vergi alinacak ve is veren de ayni miktar ødemesi gerek

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title