Haberler

Sarıkaya'da Bin 500 Fidan Toprakla Buluştu

Sarıkaya ilçesinde belediye bin 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Sarıkaya ilçesinde belediye bin 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Beştepeler mevkiinde düzenlenen fidan dikim törenine, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, Karayakup Belediye başkanı Necati Karaarslan, İlçe Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Dinçsoy, DP İlçe Başkanı Adnan Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, yaptığı konuşmada, Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin ettikleri bin 500 fidanı toprakla buluşturduklarını belirterek, bunu bir başlangıç olduğunu söyledi.

Dikilen fidanların bakımını düzenli olarak yaptıklarını dile getiren Erbir, bölgenin milli park olması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez de ormanın önemine dikkati çekerek, dikilen fidanların koruması konusunda vatandaşların duyarlı olmasını istedi.

Dönmez, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Yozgat'a fidan gönderileceğini ifade ederek, bunların 22 bininin ilçeye dikileceğini kaydetti.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Ali Osman Erbir Sarıkaya Ak Parti Karataş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title