Haberler

Şanlıurfa Kum Yüklü Kamyon, Otomobile Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonunun çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonunun çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kamyon şoförü kaza sonrası kaçtı.?

Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Dutluca Mahallesi'nde meydana geldi. Rıdvan E. yönetimindeki 27 BK 073 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, Yusuf Asil (32) yönetimindeki 63 AAG 615 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Asil ile yanındaki Mehmet (47), Naile (36), Sibel (25) ve Elif Su Asil (1) yaralandı. Kamyon şoförü aracıyla kaçarken, ihbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Yusuf, Mehmet ve Elif Su Asil, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

AKRABA ZİYARETİNE GİDERKEN KAZA GEÇİRMİŞLER

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonu ile çarpışan otomobildeki Asil Ailesi'nin akraba ziyaretine gittiği belirlendi. Halfeti'nin kırsal Söğütlen Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Asil ile eşi Naile Asil, kızı Elif Su Asil, yeğeni Yusuf Asil ve yakını Sibel Asil'in Halfeti'de bulunan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıktıkları öğrenildi.

BABA, KIZI VE YEĞENİ ÖLDÜ

Yusuf Asil yönetimindeki 63 AAG 615 plakalı otomobilin, Dutluca mevkisinde Rıdvan E. yönetimindeki 27 BK 073 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu ile çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Asil ile kızı Elif Su Asil ve yeğeni Yusuf Asil'in cansız bedenleri otopsi için morga konuldu. Kazada ölenlerden Mehmet ile Yusuf Asil'in amca- yeğen oldukları belirtildi. Yaralanan Naile Asil ile Sibel Asil'in tedavisinin ise devam ettiği belirtilirken, kazada tarlaya giren kamyondan inip yaya kaçan Rıdvan E.'nin de yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Halfeti 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title