Haberler

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, tebdili kıyafetle hastanelerdeki koronavirüs tedbirlerini denetledi. Erin'in bu davranışı "Efsane Vali, Süper Vali" gibi unvanlara sahip olan rahmeti Recep Yazıcıoğlu'nu akıllara getirdi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, tebdili kıyafetle hastanelerdeki koronavirüs tedbirlerini denetledi. Şapka ve gözlük takarak sıradan vatandaş gibi hastaneleri dolaşan Vali Erin, eksiklikleri yerinde tespit etti. Erin, bu davranışıyla 2003 yılında vefat eden Vali Recep Yazıcıoğlu'nu akıllara getirdi.

Sağlık Bakan'ı Fahrettin Koca'nın en çok pozitif vakanın çıktığı 5 ilden biri olarak gösterdiği Şanlıurfa'da koronavirüsle mücadeledeki eksiklikleri tespit etmek isteyen Vali Abdullah Erin, tebdili kıyafetle hastaneleri ve pandemi acil servislerini denetledi.

HİÇ KİMSE TANIMADI

Tanınmamak için gözlük ve şapka takan Erin'i denetim esnasında hiçbir vatandaş ve memur tanımadı. Hastanelerde hasta gibi dolaşan Erin, pandemi acil servisinde oturarak çalışanları ve işleyişi takip etti. Erin'in, tespit ettiği eksiklikleri İl Sağlık Müdürlüğü'ne ileterek giderilmesi noktasında talimat vereceği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktı

VALİ RECEP YAZICIOĞLU'NU AKILLARA GETİRDİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in bu davranışı 8 Eylül 2003'te trafik kazası sonucu vefat eden "Süper Vali, Efsane Vali" gibi unvanlarla bilinen Recep Yazıcıoğlu'nu akıllara getirdi.Tokat, Aydın, Erzincan ve Denizli'de vali olarak görev yapan Yazıcıoğlu, birçok davranışıyla halkın sevgisini kazanmıştı ve icraatlarıyla fark yaratıyordu.

Recep Yazıcıoğlu'nu "Süper Vali" yapan davranışlarından biri de tanınmamak için tebdili kıyafetle kamu kurumlarını denetleme çıkmasıydı.

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktı

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktı

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktı

Şanlıurfa Valisi, tebdili kıyafet koronavirüs denetimine çıktıRecep Yazıcıoğlu, Erzincan'da yapımı için uzun süre mücadele verdiği ve Köprü kitabıyla dizisine konu olan; Karasu Nehri üzerine yapılan kendi adının verildiği köprüyü inceliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Erin Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (111)

İDİLLİ KIRO:

Her amir böyle olmalı. Masa başında herkes oturur. Helal olsun paşama.

77
0
yanıtYanıtla
merve:

amma tedbili kıyafet ha boy boy resimler vs vs ilk defa bir şey yapmış o da reklam kokan hareketler kimse yazıcıoğlu gibi samimi olmaz boşa show yapmasın yazıoğlunun halkta karşılığı vardı ve show için uğraşmazdı. yazıcıoğlunu şehrin en fakşr mahalleri tanırdı sabahın köründe muhtaç insanlar kapısının önünde yardım bulur bunun kimden geldiğini bilirdi halkla bir kere değil sürekli iç içeydi sen kim yazıcıoğlu kim?

41
9
yanıtYanıtla
Fethi:

Valiyi taniyormusunuz ki böyle konuşuyorsunuz gelin halka sorun yada bir internetten araştırında öyle konuşun

yanıt0
yanıt0
Efsane:

Helal sana sayın valim bu zaman da kaldımı gibi insan bürokrat allah yolunu açık etsin

44
0
yanıtYanıtla
Sayın vali:

Umarım bu özverinizi sağlık çalışanlarının Şartlarını iyileştirmede de gösterirsiniz. Mesela insanlar bıçakla silahla hastaneye girmese nasıl olur?

39
5
yanıtYanıtla
Yusuf:

Haklisiniz kardesim meselq saglik calisanlarida hasta ve hasta yakinlarina insan muamaelesi yapsa o kibirden kurtulsalar biraz halkin herseyi bilmemesini unutmadan bisey sorulunca daha naif cevap verseler nekadar guzel olur

yanıt0
yanıt0
osman kartal:

bu yaşam şeklini , eski mersin valisine önermiştim. işten eve yayan git diye , nedeni vatandaş vali yi tanısın vali vatandaştan , vatandaş devletten korkmasın tabi devlet te vatandaştan korkmasın diye. şöyle söylemiştim eve giderken yol üzeri esnaftan da alış veriş yap demiştim. bu görünümü tüm devlet personelinden, ve öncelikle üst kademelerdekilerden isteriz. koruma nedir. tedinizi kimden korutuyorsunuz anlamak zor

yanıt0
yanıt0
Oktay:

Hiç kimse yazicioglu olamaz. O bir efsaneydi. Allah mekanını cennet etsin.

37
1
yanıtYanıtla
Sercan:

Gezdinde noldu hangi memuru hangi yöneticiyi görevini yapmadığınıda ifşa ettin neyi düzene koydun ne güzellik yaptın gerekli kurumlara bildirdinde onlar ne çeki düzen verdi

11
17
yanıtYanıtla
DR:

Hastaneye gideceğine balıklı göle gitseydi ya. . turistlere laf yok tabii ki. . ağzı açık sağlık çalışanı görse öttürecek. . . bırakın bu mülkiyeci ayaklarını. . . kıskanlık nereye kadar. . . covit yesin tüm kıskançları. . .

13
14
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title