Haberler

Şanlıurfa'da 5 kişinin öldüğü kavga ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, birbiriyle akraba olan Avcı ve Polat aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Jandarmanın güçlükle sonlandırdığı kavgada 3 şüpheli gözaltına alındı. Karayolu üzerinde yaşanan silahlı kavga ve sonrasında yaşananlar kameralara anbean yansıdı.

Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği kavga ve sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, Şanlıurfa- Adıyaman karayolunun 18'inci kilometresinde yer alan kırsal Remzi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı sonucu husumet bulunan Avcı ve Polat aileleri arazi meselesini görüşmek üzere Remzi Mahallesinde toplandı.

Şanlıurfa'da 5 kişinin öldüğü kavga ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

Burada bir süre görüşen taraflar arasındaki anlaşmazlık büyüyerek tabanca ve uzun namlulu tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Karayolu üzerine taşınan silahlı kavgada Mehmet Emin Avcı, İbrahim Polat, Ömer Avcı, Mustafa Avcı ve Elif Avcı hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa'da 5 kişinin öldüğü kavga ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, DİĞERLERİ ARANIYOR

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği mahallede jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi ise gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, kavgaya karışan diğer kişilerin de yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da 5 kişinin öldüğü kavga ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı

KAVGA VE SONRASINDA YAŞANANLAR KAMERAYA ANBEAN YANSIDI

Karayolu üzerinde yaşanan silahlı kavga, yoldan geçenler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bir sürücünün görüntüleri çekerken çatışma olduğunu ve silah seslerinin geldiğini söylediği görüldü. Görüntülerin devamında ise yerde yatan ölü ve yaralılar olduğu gözlenirken olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaralıları ambulansa alması yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Adıyaman kavga Haberler

500

Yorumlar (158)

Terlikçi hamit:

SORUMLUSU DEVLET, GAP PROJESI Tapu kadastro parsel duzenlemesi Kim verecek bunun hesabini..

36
75
yanıtYanıtla
İlhan:

Kafa yapısına bak burada cehaleti, adam öldüreni yada çatışanları suçlamıyor. Devleti suçluyor. Devlet mi yerde yatan kadına bile git ateş et öldür dedi. Bu nasıl bir mantık bu nasıl ruh hali bu nasıl kafa, aklıma tek ihtimal geliyor anası küçükken sürekli terlikle kafasına vura vura bu hale getirmiş olmalı

yanıt2
yanıt1
Gülcan:

Tabi size göre herşeyin sebebi devlet

yanıt0
yanıt0
Lazoski:

Ne alaka iki aile anlaşamadı diye devlet nasıl suçlu oluyor mantıklı yaz ....biri daha çok pay istemiştir

yanıt0
yanıt0
Ne yazik:

Kesinlikle hakkisin.Zaten devlete bu durumdan memnun

yanıt1
yanıt0
Ya ya:

Harcanıyorsun kardeeşşş

yanıt1
yanıt0
EkSeS:

Senin aklin birseye ermedigi ve yazma hakkin olmasinin sorumlusuda devlet. Senin gibiler sussada akli selim kisiler yazsa .

yanıt2
yanıt0
urfalı:

allah belanızı versin pis cahiller...memleketin anasını ağlattınız..yerde yatan kadına sıkmak nedir

94
12
yanıtYanıtla
Mert:

Korkunç katliam! Açık söyleyim av dışında bir niyetle evine eline silah alan hatta böylesi bir zamanda avlanmayı bile insan unutabilir arkadaşlar silah size adalet saplamaz eğer silahı elinize alırsanız emin olabilirsiniz o silah sizin sonunuz olacaktır. Çünkü zora girdiğinizde uzlaşmak yerine silahla meydan okumaya kalkarsınız eğer silahınız olmazsa daha fazla bilgeli hikmetli olur çocuklarınızı kendi hayatınızı düşünür sabır edinirsiniz böylelikle çocuklarınıza iyi bir miras bırakmış olursunuz. Kötüyü değil iyiyi örmek almalıyız. “Kim örnek ise işte lider odur”

yanıt0
yanıt0
ATILLA:

NE OLDU? DEĞDİMİ ARAZİYE? 5 KİŞİ ÖLDÜ! DAHA BİRİLERİ BİRDE ÇIKIP HERKEZ SILAHLANSIN DIYE KANUN ÇIKSIN DİYOR. NE OLUCAK BU İŞİN SONU? TEXASMI OLUCAK ÜLKE?

85
4
yanıtYanıtla
Tüm 158 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title