Haberler

AK Partili Şahin: Fabrika Ayarlarına Dönerek İktidarı Yakalayacağız

Güncelleme:

Mehmet Ali Şahin, "Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına dönerek tek başımıza iktidarı yakalayacağız." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa'da partisinin İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Burada konuşan Mehmet Ali Şahin, seçimlerden çıkan sonucu iyi değerlendirdiklerini belirtirken, "Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız." dedi.

"FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNECEĞİZ"

Seçmenin verdiği mesajı iyi aldıklarını belirten Şahin "2011 seçimlerde bize oy verip 2015 seçimlerinde oy vermeyen milletimizin gönlünü alacağız. Biz yola çıkarken 'Devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkan bir parti değiliz.' dedik. Bilakis millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik. Ama zaman içinde devletin politikalarını sezmiş olmalı ki millet bize 7 Haziran'da uyarıda bulundu. Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız." dedi.

"GÜNDE 900 MÜSLÜMAN KATLEDİLİYOR"

Ortadoğu'da özellikle Irak ve Suriye'de yaşanan gelişmelere değinen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dünyada ortalama bin Müslüman katlediliyor. Yine bu bin Müslüman'ın yüzde 90'ı kendisi Müslüman iddia eden bir başka kişiler tarafından öldürülüyor. Bu da günde ortalama 900 Müslümanın katledilmesi demektir. Bu reva mı? 'Ben Müslümanım' diyen bir insan böyle bir davranışta bulunabilir mi? Kur'an'ın verdiği mesaja bugün çok ihtiyacım var. Bu kutsal günlerde bizlere bu mesajları veriyor ve biz bunu anlayabiliyorsak ne mutlu bize."

YEMEK GERĞİNLİĞİ YAŞANDI

Şahin'in konuşmasının ardından yemek organizasyonunu üstlenen firmaya ait bir minibüs tarafından alana getirilen yemek paketlerinden almak isteyen çoğunluğu Suriyeli kalabalık izdihama yol açtı. Kalabalıktakilerin çoğunluğu kumanyaları alıp evine götürürken, iftarı masada bekleyen vatandaşlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti milletvekilleri Nureddin Nebati, Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Seyyit Eyyüpoğlu, Hamide Sürücü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in oturduğu protokol masasına gelip davet edilmelerine rağmen yemek yiyemedikleri için tepki gösterdi. Bu sırada görevlileri ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

BAŞKAN GÜVENÇ ÖZÜR DİLEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, iftar masasında yemek alamadıkları için programı terk eden vatandaşlardan özür diledi. Güvenç, yaşanan aksaklıktan ötürü herkesin hakkını helal etmesini istedi, masaları gezerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı ve iftarını açamayan çoğu vatandaşa lokantada iftar yemeği verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Mehmet Ali Şahin Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (65)

mazotun derhal 1 tl düşürülmesi lazım:

emekliye maaş promosyununu derhal hayata geçirin kaç yıldır oyaladınız, , emekliye yılda bayramlarda en az 500 tl verin, 20. 000 bin vekil emeklisinin maaşını asgari ücret emeklisi seviyesine çekin buradan gelecek kaynağı diğer emeklilerin maaşının iyileştirilmesinde kullanabilirsiniz, , şehir içinde kalan askeri tesisleri derhal tahliye edin şehir dışına taşıyın buraları şehir parkları yapın gidilecek bir yer kalmadı, işsizlikle mücadele için 4 parti toplanın birlikte kararlar alın akıl akıldan üstün

13
1
yanıtYanıtla
MUĞLALI:

Siz bayatladız artık eski radyolar varmı şimdi yenisi şart ayar mayar kalmadı sizde

8
5
yanıtYanıtla
Millet çocukmu ki ,sil baştan yapasınız:

Mehmet Ali bey, geçti Bor''un pazarı sür eşeğini Niğde''ye.

9
3
yanıtYanıtla
murat:

Tren raydan cikti gecmis olsun. Su icin ustune. Ben bi daha oy vermem

10
2
yanıtYanıtla
Tayyar aga:

Demek ki ayarlar sapmış! Yalan dolan kindarlık hırsızlık adam kayırma dinle adam kandırma donemi bitti yani

6
5
yanıtYanıtla
vasfi:

ben bu secimde mhp demistim .erken secim olsa kesinlikle akp derim .

0
10
yanıtYanıtla
Cuneyt akbas:

Erdoğan çıraklık dönemine dönerse harika olur.. ama ak partinin birçok düzeltmeye gitmesi gerekecek Cumhurbaşkanım tekrar başbakan olursa yine ak partinin ilk yıllarındaki politikasına dönerse yüzde 60 i bulacağından şüphem yok

4
6
yanıtYanıtla
xxxtt:

Daha rüyanizda görürsünüz iktidari

7
3
yanıtYanıtla
zeyno:

ben size demiştim format atın diye

9
1
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

O İŞ BİTTİ AYAR TUTMAZ ARTIK KİMSEYİ KANDRMASILAR

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title