Haberler

Sanatçı-Öğrenci Buluşması Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3.Antalya Televizyon Ödülleri programı kapsamındaki sanatçı-öğrenci buluşmaları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3. Antalya Televizyon Ödülleri programı kapsamındaki sanatçı-öğrenci buluşmaları devam ediyor.

Antalya Televizyon Ödülleri'nin kente yayılması amacıyla organize edilen televizyon starlarının okul söyleşileri Meltem, Liman, Hurma ve Yüksekalan mahallelerinde devam etti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden Adnan Koç, Çılgın Bediş ve Yamak Ahmet dizilerinden İpek Düzgünkaya, Meltem Mahallesi'nde Türk Telekom Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Söyleşide oyuncular öğrencilerin sorularını yanıtladı. İpek Düzgünkaya oyunculukta nasıl ilerlendiğini merak eden bir öğrencinin sorusunu, "Önce çok okumak gerekiyor, sonra da tırnaklarınla kaza kaza ilerleyeceksin" şeklinde yanıtladı.

Adnan Koç da Antalyalıların kültür ve sanat anlamında çok şanslı olduğunu belirterek, "Antalya'da bu kültür yerleşmiş. Ben Mardin'den 21 yaşında çıktım. Orada böyle bir şansım yoktu. Bu işte üç şeye ihtiyaç var, şans, şans, şans" dedi. Antalya'ya sadece oyunculuğu değil, sanatı sevdirmeye geldiklerini söyleyen Koç, öğrencilere, "Hayatınızda tiyatro olursa bir davanız, bir amacınız olur" diyer öğütler verdi.

Fettah Tamince Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde düzenlenen söyleşiye Bizim Evin Halleri dizisinin 'Rüzgar'ı Burak Demir, Yaprak Dökümü'nün 'Şevket'i Hasan Küçükçetin ve Papatyam dizisinin 'Gülşen'i Aslı Omağ katıldı.Televizyonda izledikleri dizilerin karakterleriyle tanışma fırsatını yakalayan öğrenciler oyunculara dizi sektörü ve oyunculukla ilgili sorular sordu. 250'nin üzerinde denizcilik öğrencisinin katıldığı 'Sanatçı-Öğrenci Buluşması', öğrencilerin ünlü oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

75. Yıl Cumhuriyet Lisesi'nde Füsun Kostak ve Sennur Nogaylar'ın katılımıyla gerçekleştirilen

'Yaratıcı Drama Atölyesi'nde de öğrenciler ustalardan dramanın karakteri ve incelikleri ile ilgili bilgiler aldı. Tövbeler Tövbesi ve Müziklerin Efendisi dizilerinin oyuncuları Serdal Genç ve Ayça İnci de Hurma Mahallesi'nde Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı'nın atölye çalışması ise Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde gerçekleşti.

Sanatçı-öğrenci buluşmaları 20-21 Nisan'da da devam edecek. 20 Nisan Cuma saat 11.00'de Döşemealtı'nda bulunan Sosyal Bilimler Lisesi'nde gerçekleşecek söyleşinin konukları arasında Dinle Sevgili dizisinden Burak Şanal ve İsmail Akçaalan yer alacak. 3. Antalya Televizyon Ödülleri'nin onur konuğu, senaryo yazarı,dizi film yapımcısı Umur Bugay'ın 'Master Class' çalışması 20 Nisan'da İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek. TRT 1'in absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi ise 21 Nisan'da Atatürk Konferans Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhteşem Yüzyıl Adnan Koç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title