Haberler

Sanat camiası Ağustos ayında da hareketliydi

Güncelleme:

Medya Takip Merkezi, yaptığı araştırma ile Ağustos ayında magazin ve sanat dünyasının öne çıkan konularını belirledi.

Ünlü popçu Sıla'nın "demokrasi ve şehitler mitingi" açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken açıklama sonrası konserleri de art arda iptal edildi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Ebru Şallı'nın ilişkisi ise yılın sürpriz aşkları arasında adından söz ettirdi. Demet Akalın'ın 20. yıla özel albüm heyecanı en çok konuşulanlar arasındaydı. Diğer yandan sanat camiası bir süredir kanser tedavisi gören Naşide Göktürk'ün ölümüyle sarsıldı. Rapora göre Sıla, Demet Akalın ve Cem Yılmaz magazin basınında öne çıkan ünlüler arasındaydı.

İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi'nin, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Ağustos ayı raporuna göre, listenin ilk sırasında 3 bin 146 haberle yer alan ünlü popçu Sıla, Yenikapı'da gerçekleşen demokrasi ve şehitler mitingi hakkında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. "Darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmak istemiyorum" sözleri sonrası birçok konseri de iptal edildi.

Ünlü popçu Demet Akalın, 3 bin 70 haberle listenin ikinci ismi oldu. Akalın, müzik hayatında 20. yılını Kasım ayında çıkaracağı yeni albümle kutlayacak. Ünlü şarkıcı, albümünde Gökhan Tepe, Gökhan Özen, Berksan ve Cengiz Kurtoğlu'nun aralarında bulunduğu birbirinden özel sanatçıların eserlerine yer verecek.

Listenin üçüncü sırasında ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2 bin 928 haberle yer aldı. Cem Yılmaz, ünlü manken Ebru Şallı ile yaşadığı sürpriz ilişkisi ile gündemde yer aldı. Ebru Şallı ise bin 377 habere konu oldu.

İbrahim Tatlıses 2 bin 279 haberle listenin dördüncü, Mustafa Ceceli ise 2 bin 134 haberle listenin beşinci sırasına yerleştiler.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı GÖZ6'ya yapılan başvuru sayısı dikkat çekti. Yeni yarışma formatına hazırlanan Ilıcalı, 8 erkek ve 8 kadını ayrı evlerde önceden belirlenen kurallar çerçevesinde yarıştıracak. Ilıcalı, bin 896 haberle adından söz ettirdi.

Sanat camiasının öne çıkan gelişmeleri arasında bir süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Naşide Göktürk hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının albümü en son Mart ayında sevenleriyle buluşmuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Demet Akalın Ebru Şallı Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title