Haberler

Samsun'da bir kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldüresiye dövüldü

Güncelleme:

Samsun'da sokak ortasında bir kadın, eski eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Küçük kızının çığlıklarına rağmen kadını, bilincini kaybedene kadar darbeden İbrahim Zarap, çevredekilerin müdahalesiyle yakalanıp polise teslim edildi. Tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesi bulunmuyor.

Samsun'da Canik Belediye Binası'nın bahçesinde yaşanan olayda İbrahim Z., kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek üzere anne E.M. ile ilçe meydanında bir araya geldi. Bu sırada İbrahim Z., 3 yıl önce boşandıklarıE.M.'ye bilinmeyen bir nedenle saldırmaya başladı.

KADININ KAFASINA DEFALARCA TEKME ATTI

Küçük kızının çığlıklarına rağmen E.M.'nin kafasına tekme ve yumruklar atan cani kendisine sözlü olarak "Ne yapıyorsun sen" diyenlere de tepki gösterdi.

ÇEVREDEKİLERİN MÜDAHALESİYLE YAKALANDI

Saldırgan koca, olay sonrasında kaçmak isterken bölgede bulunan vatandaşlar tarafından önce dövüldü ardından emniyet güçlerine teslim edildi. Saldırgan koca İbrahim Zarap gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Eşinin saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesine sevk edildi.

DEFALARCA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Şiddeti paylaşan sosyal medya kullanıcısı darp edilen kadının ablası olduğu söyleyerek, söz konusu videoya, "Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam. O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim. Ne olur yardım edin. İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk, hiç ceza almadı. Videoda sokak ortasında küçücük bir çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ablam. Eğer başına bir şey gelirse tek sorumlusu İbrahim Zarap'tır" dedi.

Samsun'da bir kadın sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövüldü

BAKAN GÜL'DEN AÇIKLAMA

İnfial yaratan şiddet olayı sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Twitter hesabından, "Samsun'da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak." açıklamasında bulundu.

"HAYATİ SORUNU YOK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada "Bir kadının, sokakta, çocuğunun gözü önünde ağır şiddete maruz kaldığı haberi, tüm Türkiye'yi üzdü. Samsun'daki olayda 112 Acil Ekibimiz, 21.11'de gelen çağrı üzerine 21.16'da hastaya, 21.20'de hastaneye ulaştı. Şu an Eğitim Araştırma Hastanesinde olan hastanın hayati sorunu yok" ifadelerine yer verdi.

Samsun'da bir kadın sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövüldü

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Dehşete düşüren şiddet görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine binlerce yorum geldi. İnfial yaratan olay sonrası kullanıcılar, Twitter'da #kadınasiddetehayir ve #ibrahimzaraptutuklansın etiketleri ile faile tepki gösterdi. Sosyal medyanın ayağa kalmasıyla etiketler ilk sırada yer aldı.

Samsun'da bir kadın sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövüldüİbrahim Zarap

Samsun'da bir kadın sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövüldü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdülhamit Gül Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

A:

Sen o küçük çocuğa kurban ol inşallah çocuk yirtiniyor orda anne anne diye pis Mahluk Allah belani versin senin

24
6
yanıtYanıtla
A.onler:

Kadın ne yapmış acaba

yanıt1
yanıt8
Çiçek:

Bütün medyaların önünde assınlar bunun gibi hak edenleri ibreti alem için başka türlu bunların önune geçilemez.

18
8
yanıtYanıtla
Mehtap:

Gerçekten artık buna bir çözüm bulun.. Yorulduk artık şöyle haberler görmekten caydırıcı cezalar uygulansın artık

19
6
yanıtYanıtla
Ferhat:

Hâkim ve Savcılarımız serbest ALLAH rızası için bu asalakların içimizde dolaşmasına müsade etmeyin. Asalak bunlar.

18
6
yanıtYanıtla
Birisi:

Kadin okadar çok şikayetçi olmuş olay sosyal medyaya yansiyincami ceza alçak sagolun gerçekten cok zahmet oldu.zamanında kadının şikayetleri gözardı olmasaydı belki cesaret edemezdi pislik herif böyle olmazdi

16
5
yanıtYanıtla
Gökhan:

Adalet yerini bulur inşaAllah bunun gibilerini idam edecen yada içerde bitircen bunun işini

13
6
yanıtYanıtla
Necla:

Böyle erkeklerin Allah belasını versin...Öyle bi ceza verimli ibret olsun.. Ya o kız çocuğu bu gördüklerinde sonra yaşadığı korkuyu anlayamadigi vahşet ve annesinin yaşadığı şiddet i nasıl unutacak...Ya bunun ciddi cezası olmalı ....

13
5
yanıtYanıtla
Oktay:

Samsun un (Canik ) , Adana (Seyhan) ,Konya (Karatay) ve Gaziantep (Şehitkamil) İlçelerinde Türkiye de ki Şiddet ve Benzeri Olayların Toplam da Yüzde 60-70 Gerçekleşiyor Yetkillerin Acil ivedi Önlem ve Yardım ( Psikolog ve Eğitim) sağlaması gerekiyor.

11
6
yanıtYanıtla
AHMET UBEYDE:

ADALET BAKANI YAPTIGI YANINA KAR KALMAYACAK HUKUK CEZASINI VERECEK DİYOR YALAN ''DEFALARCA ŞİKAYETÇİ OLMUŞŞiddeti paylaşan sosyal medya kullanıcısı darp edilen kadının ablası olduğu söyleyerek, söz konusu videoya, ''Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam. O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim. Ne olur yardım edin. İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk, hiç ceza almadı. ''YALAN GÖRECEKSİNİZ DAHA ÖNCEDE BİR ADAM AFLA CIKIP ESİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ. NOT EDİN O ADAM 1 AY SONRA CI

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title