Haberler

Samsun 15 Yaşındaki Sevda'dan 7 Gündür Haber Alınamıyor

15 yaşındaki Sevda'dan 7 gündür haber alınamıyor

Samsun'un Havza ilçesinde bir hafta önce "kuran kursuna" diyerek evden çıkan 15 yaşındaki Sevda Arslan'dan ailesi halen haber alamıyor.

Samsun'un Havza ilçesindeki Erikbelen Mahallesinde oturan Hasan Arslan (32) ve Zinet Arslan (32) çiftinin en büyük kızları olan Sevda Arslan, 9 geçen Mayıs tarihinde kuran kursuna gitmek için evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Sevda'nın ailesi evine 500 metre uzaklıkta olan Erikbelen Kuran Kursundan kızlarının kaçırıldığını, 200 hanenin ve yaklaşık bin kişinin yaşadığı mahallede bir kişinin bile kızlarının kaybolduğunu görmediklerine akıl veremediklerini söyledi. Kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile, Sevda'nın hayatından endişe ettiklerini ve polis ile jandarmaya kaybolduklarını bildirdiklerini söyledi. Kızlarını mahalle mahalle, sokak sokak her yerde arayan aile şuana kadar bir sonuç elde edemedi.Baba Hasan Arslan, 'Kızımın zorla götürülüp kaçırıldığına dair ihtimalim çok yüksek. Kızımı kaçıranların ailesi sabıkalı kişiler. Onların isimlerini emniyete ve jandarmaya verdim. Kızımın hayatından endişeliyim ve bu konuda savcılığa, emniyete ve jandarmaya ayrı ayrı dilekçe verdimö dedi. Kızının biran önce geri dönmesini isteyen anne Zinet Arslan ise, 'Kızımın kaybolduğu gün ben bahçe suluyordum. Kızım yanıma geldi ve kuran kursuna gitmek için benden izin aldı. Ben de izin vererek evden çıktı ve bir daha dönmedi. O gündür kızımdan bir ses bile duymadım. Görenler, bilenler lütfen kızımı bana yollasınlar. Benim kızım daha okul çocuğu. Kızımın kaçırıldığını bu zamana kadar ne bir gören ne de duyan var. Nereden gittiği ve nasıl götürüldüğünü hiç kimse görmemiş. Ben çocuğumun canından da endişe ediyorum. Çocuğumun kimliği de evde hiçbir şey almamışö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Hasan Arslan Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title