Haberler

Sami Sözat Hemşehrileri ile Buluştu

Güncelleme:

CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat, Kocaavşar beldesinde halka hitap etti

Hemşehrileri ile buluştu
CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat, Kocaavşar beldesinde halka hitap etti. Işıklar köyünü ziyaret etti. Sözat, hemşehrilerini CHP'ye destek vermeye davet etti.

GELECEĞİNİZİ ÇALDILAR

CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat, hemşehrilerine seslenirken iktidarı eleştirdi. Sözat, "Sizin, çocuklarınızın geleceğini çaldılar. İktidarın getirdiği tek şey sizleri borçlandırmak oldu. Kendileri ise hep götürdü" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat ve Karesi İlçesi belediye başkan adayı Ender Biçki, önceki gece birlikte Kocaavşar beldesini ve Işıklar köyünü ziyaret etti. Sami Sözat, annesinin köyü Kocaavşar ve doğduğu köy olan Işıklar'da sevgi ile karşılandı. Sözat, hemşehrilerinden oylarını CHP'de birleştirmelerini, oyları bölmemelerini istedi. Belde meydanında bir konuşma yapan Sözat, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Sözat, "Köylülerin yatma saati olan bu vakitte toplanıp bizi dinlemeye geldiğiniz için teşekkür ederim. Ben ne zaman buraya gelsem sohbetle, samimiyetle karşılandım. Bizler, sadece oy almak için buralara gelen siyasetçilerden değiliz; bayramda, düğünde, acı ve tatlı günlerinizde hep buradaydım. Bugün de oy istemek için değil, hatırınızı sorup, büyükşehir belediyesi ne anlama geliyor, sizlere kazandıracaklarını, kaybettireceklerini anlatmaya geldim" dedi.

GELİN İKTİDARDAN HESAP SORALIM

Yeni yerel yönetim döneminde her hizmetin, yatırımın belediyeler tarafından yapılacağını vurgulayan Sözat, "Bu yüzden bu seçimler çok önemli. Bu iktidar, sizin geleceğinizi çaldı. Kocaavşarlılar akıllı insanlardır, çalışkan insanlardır. Bu iktidarda emeğinizin karşılığını alamadınız, sadece borçlandınız. Hükümetin getirdiği tek bir şey var o da sizleri borçlandırmak. Kendileri ise hep götürdü. Gelin 30 martta bu hükümetten hesap soralım. Oyunuzu verirken kim size daha yakın; onu düşünün. Milletten korkanlarla korkmayanları, millete ihanet edenlerle etmeyenleri birbirinden ayırın. Gelin oylarınızı CHP'de birleştirin" diye konuştu. Sözat, Işıklar köyünde de hemşehrileri ili buluştu, onlarla sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdi.

KARESİ İLÇESİ MARKA OLACAK

CHP'nin Karesi İlçe belediye başkan adayı Ender Biçki de, Kocaavşar beldesinde yaptığı konuşmasında Karesi ilçesini marka haline getireceklerini, belde olmak hakkı elinden alınan Kocavşar'ın yine belediyeymiş gibi yönetileceği sözünü verdi. Biçki, yerel yönetimlerdeki başarının ardından partilerinin iktidar olacağını ve belediye olmak hakkını kaybeden beldelere bu haklarının, köylerin tüzel kişiliklerinin geri verileceğini bildirdi. Biçki, bunun için seçmenlerin oylarını CHP'de birleştirmesi çağrısında bulundu. Hükümetin anti demokratik politikalarını eleştiren Biçki, demokratik bir ülkede Başbakan çocuğunun savcılara ifade vermekten kaçmasının mümkün olmadığını belirtti. Biçki, savcıların Başbakan Erdoğan'ın oğlunu ise ifadeye çağıramadığını vurguladı. CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk da, halka hitaben kısa bir konuşma yaptı. Mavuk, CHP'nin adaylarının halka yakın, kolayca kapısını çalabilecekleri, dürüst kişiler olduğunu belirterek destek istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sami Sözat Kocaavşar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title