Haberler

    G.Saray Yönetimi, Sakatlıklar Sonrası Igor Tudor'un Antrenmanını Sorguladı

    Güncelleme:

    Galatasaray yönetimi, Igor Tudor'un takıma geldiği 3 hafta içinde 5 futbolcunun sakatlanmasına ilişkin olarak Hırvat hocanın antrenman tekniklerini sorguladı.

    Galatasaray'a geldiği ilk günden beri defans hattı üzerine yoğunlaşan ve kronik sorun haline gelen 'kolay gol yeme' problemini çözmek için mesai harcayan Igor Tudor'un planları gelen sakatlık haberleriyle altüst oldu. Önce Semih'in daha sonra da Chedjou'nun sakatlanması, kritik G.Birliği mücadelesi öncesi Hırvat teknik adamın canını sıktı.

    MECBURİ ROTASYON KAPIDA

    Vatan'ın haberine göre Antalya maçında yenen 2 gole rağmen defansta uyum yakalamak için stoperlerde değişikliğe gitmeyi düşünmeyen ve hafta başından bu yana çalışmalarını bunun üzerine yapan genç hoca, yaşanan can sıkıcı gelişmelerle mecburen rotasyon yapacak.

    SAVUNMADA SAKATLIK CAN SIKIYOR

    Semih Kaya'nın kesin olarak forma giyemeyeceği mücadelede, Chedjou'nun oynama ihtimali ise %20. Koray'ın da sakatlıktan yeni çıktığı için kondisyon eksikliği bulunuyor. Bu yüzden takım içinden başka isimlere yönelen Tudor, Ahmet-Hakan-Linnes üçlüsüne savunmada forma vermeyi düşünüyor.

    SON KURBAN EREN!

    Sakatlığa verilen son kurban ise Eren Derdiyok oldu. İsviçreli yıldız cumartesi akşam yapılan son antrenmanda sakatlanınca kadrodan çıkartıldı.

    SNEİJDER OYNAYABİLİR

    Öte yandan sakatlığı geçme noktasına gelen Sneijder'den gelen iyi haber ise teknik heyetin tesellisi oldu. Dün takımla taktik çalışmasında yer alan Hollandalı'nın G.Birliği maç kadrosuna girme ihtimali var. Ancak o da ilk 11'de oynayacak düzeyde değil. Hollandalı yıldızın bugün Semih Kaya ve Chedjou ile bir deneme antrenmanı yapacağı, sağlık heyetinden gelecek rapora göre kadroya girip girmeyeceği öğrenildi.

    ANTRENMANLARI SORGULANDI

    Riekerink ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Tudor'un yaptırdığı ağır idmanlar gündem konusu olmuştu. Bu dönemde Sneijder, de Jong, Semih, Chedjou ve Eren'in çeşitli sakatlıklar yaşaması, antrenman programının sorgulanmasına neden oldu.

    Öte yandan G.Saray'dan sakatlıklarla ilgili şu açıklama yapıldı: "Topuk ağrısı hisseden Chedjou'nun ve sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandı."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Semih Kaya Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title