Haberler

Sosyal medyada fotoğrafları paylaşınca yakalandılar! Yasağa rağmen toplu iftara 14 bin 910 lira ceza

Güncelleme:

Sakarya'da, İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında "toplu iftar" yasağını ihlal eden ve iftar programının fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kişilere 14 bin 910 lira para cezası kesildi.

Sakarya'da koranavirüs tedbirleri kapsamında toplu iftar yasağına uymayarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kişilere 14 bin 910 lira para cezası kesildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayında toplu iftarların yasaklandığı kararı açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bu yasağa aldırış etmeyen bir firma tarafından toplu iftar programı düzenlendi. Maskelerin takılmadığı ve sosyal mesafe kuralının da ihlal edildiği iftar programının fotoğrafları ise firma sahibi tarafından sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

TOPLAMDA 14 BİN 910 LİRA CEZA KESİLDİ

Yasak olmasına rağmen düzenlenen ve tepkilere neden olan toplu iftar etkinliği sonrası Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Firma sahibi tarafından paylaşılan ve daha sonrasında sosyal medya üzerinde büyük tepkilere neden olan fotoğrafların incelenmesinin ardından polis ekipleri iftarı düzenleyen firma sahibi ve programa katılım gösteren 30 kişiye para cezası kesti. Salgın tedbirleri kapsamında yasaklanmasına rağmen kurala uymayarak etkinliği düzenleyen firma sahibine 3 bin 150 lira ve programa katılan 30 kişiye ise 392'şer lira olmak üzere toplamda 14 bin 910 TL para cezası kesildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Sosyal Medya Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (29)

Cezalar:

Hepsi affedilecek oy kaygısıyla

10
11
yanıtYanıtla
Tony montana:

Böyle cahil cühela insanlar oldukca isimiz zor. Kalin kafali yobazlar barzolar

12
5
yanıtYanıtla
Tugra:

İnsan da kafa olmalı ki insan diyelim bunlarda kafa olmadığı için insan diyemiyoruz. Sizde demeyin ben demiyorum. Artık ne derseniz diyin.

13
3
yanıtYanıtla
corci:

Bırakın doğa gereğini yapsın kardeşim, insanlar ölme hakkına sahip olmalı.

10
6
yanıtYanıtla
Uğur:

Boş yapma

yanıt1
yanıt5
Xyz:

Bizim millet yapma etme demekten anlamaz. Vereceksin odunu bunlara. Hindistan, Pakistan, Afganistan da halkın anlama seviyesi ne ise bizde de o.

14
2
yanıtYanıtla
Ali Minyum:

Yedikleri en pahalı iftar yemeği. . . . !!!!

14
1
yanıtYanıtla
erol büyükhurç:

abi bu insanlar neden bu kadar mal. . . . .

11
2
yanıtYanıtla
Bıdıkahmet:

Allah aşkına cezalar sanki saçma gibi geldi. Örneğin gariban asgari ücretliye 3150 TL yi kestin nasıl ödeyecek adam. En azından 150-200 TL kes ki ödesin. Sanki bu cezalar alınmayacak mış gibi geliyyo

5
4
yanıtYanıtla
*:

Mesela kurallara uysun parası yoksa nasıl fikir

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title