Haberler

Saint Cyr Sur Mer Belediye Başkanı, Türk Milli Takımı'nı Misafir Etmekten Memnun

(ÖZEL) Saint Cyr Sur Mer Belediye Başkanı, Türk Milli Takımı'nı misafir etmekten memnunSaint Cyr Sur Mer'in Türkiye Milli Takımı'yla dünyaya duyurulmasından çok mutluyuzÇok uzaklardan gelmiş Türk seyircisinin, giriş biletleri olmadığı halde yöneticiler tarafından içeri alınması bizleri çok mutlu ettiEngin AKGÜRBÜZMARSİLYA, (DHA)Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü Fransa'nın Marsilya kentine bağlı Saint Cyr Sur Mer bölgesinin belediye başkanı Philippe Barhelemy, Ay-Yıldızlı takımı misafir etmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

(ÖZEL) Saint Cyr Sur Mer Belediye Başkanı, Türk Milli Takımı'nı misafir etmekten memnun

Saint Cyr Sur Mer'in Türkiye Milli Takımı'yla dünyaya duyurulmasından çok mutluyuz

Çok uzaklardan gelmiş Türk seyircisinin, giriş biletleri olmadığı halde yöneticiler tarafından içeri alınması bizleri çok mutlu etti

Engin AKGÜRBÜZMARSİLYA, (DHA)

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü Fransa'nın Marsilya kentine bağlı Saint Cyr Sur Mer bölgesinin belediye başkanı Philippe Barhelemy, Ay-Yıldızlı takımı misafir etmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

DHA'ya açıklamalarda bulunan Saint Cyr Sur Mer Belediye Başkanı Philippe Barhelemy, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi

Belediye başkanlığını yaptığım Saint Cyr Sur Mer pek çok turistin geldiği bir yer, dolayısıyla Türk takımının misafir olmasından çok memnunuz. Saint Cyr Sur Mer'in Türkiye Milli Takımı'yla dünyaya duyurulmasından çok mutluyuz. Bizim en büyük isteğimiz, Türk Milli Takımı'nın Saint Cyr Sur Mer'de rahat etmesi. Saint Cyr Sur Mer'de, Türk Milli Takımı'nın rahat antrenman yapabilmesi için bir stadı var. Yerleştikleri otel çok kaliteli. Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmasını diliyoruz, ama tabii bizim gönlümüz tabii ki Fransa Milli Takımı'yla.

Saint Cyr Sur Mer'de Türkiye A Milli Futbol Takımı'na gösterilen ilgiye de değinen Barhelemy, Sadece bir antrenman için gelen insanların sayısını ve sevincini görüyorsunuz. Bu antrenmana girebilmek için gelen seyircilerin bileti olması gerekiyordu. Belediye olarak dağıtmak için aldığımız tüm biletler, 10 dakika içinde kapış kapış gitti. Bu da bize Saint Cyr Sur Mer sakinlerinin Türkiye Milli Takımı ile yakından ilgilendiklerini gösteriyor. Bizler de bu antrenmanı izleyebilmek için belediye meclisi üyelerinin tamamıyla buraya geldik. Ayrıca çok uzaklardan gelmiş Türk seyircisinin, giriş biletleri olmadığı halde yöneticiler tarafından içeri alınması bizleri çok mutlu etti diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title