Haberler

Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları, yönetmeni

Güncelleme:

Şahsiyet dizisi başrol oyuncusu Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödüllerinde ''En İyi Erkek Oyuncu'' kategorinde ödülün sahibi oldu. Peki, Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet dizisi kaç bölüm? Şahsiyet imdb puanı, konusu…

Puhu Tv'de yayınlanan Şahsiyet dizisi oyuncusu Haluk Bilginer Emmy Ödülü sahibi oldu. 2018 yapımı Şahsiyet dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak yaparken Ay Yapım'da yapımcı şirket olarak projede yer aldı. Şahsiyet konusu, oyuncuları, yönetmeni haberimizde…

ŞAHSİYET KONUSU

Emekli adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul'un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu'nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları, yönetmeni

Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları, yönetmeni

Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh'ın aldığı cinayet kararı, Nevra'nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLER?

Dram-polisiye türündeki dizi Şahsiyet, sevilen oyuncu kadrosuyla fenomen haline geldi. Kadrosunda ise; Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur yer alıyor.

Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları, yönetmeni

ŞAHSİYET DİZİSİ KAÇ BÖLÜM? YÖNETMENİ KİM?

Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Şahsiyet dizisi Puhu Tv'de izleyenlerle buluşuyor.Bir sezon 12 bölümden oluşan Şahsiyet, Ay Yapım aracılığı ile ekrana geliyor. Dizi 9.1 imdb puanı ile en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları, yönetmeni

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haluk Bilginer Puhutv Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

BİLMEYEN ADAM:

puhu tv o neki ne!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title