Haberler

Müslüm Filmine Damga Vuran Şahin Kendirci Kimdir?

Güncelleme:

Yetenek Sizsiniz'den O Ses Çocuklar'ın şampiyonluğuna ardından da sinemaya adım atan Şahin Kendirci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Müslüm filminde Müslüm Gürses'in gençliğine hayat veren ve izleyenleri etkilemeyi başaran 2014 yılındaki O Ses Çocuklar yarışmasının şampiyonu Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci'nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek Sizsiniz programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.

Şahin Kendirci Kimdir?

O SES ÇOCUKLAR YARIŞMASININ ŞAMPİYONU

O Ses Çocuklar yarışmasındaki başarısından sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile beyaz perdeye giriş yaptı. Şahin Kendirci "Bana Masal Anlatma" filminde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

Şahin Kendirci Kimdir?

OYUNCULUĞU İLE GÖZ DOLDURDU

26 Ekim 2018'de vizyona giren ve 3 günde 600 bin kişinin izlediği "Müslüm"filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğüne hayat verdi. Şahin Kendirci, gişenin tozunu attıran filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı. Bu filmden sonra gündemden düşmeyen Şahin Kendirci, adından daha çok söz ettireceği sinyallerini veriyor.

Şahin Kendirci Kimdir?

Şahin Kendirci Kimdir?

Şahin Kendirci Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şahin Kendirci Müslüm Gürses Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

YASANUR AYANGİL:

SEVGİLİ SİNEMA SEVENLER FİLM ÇOK İYİ GAYET BAŞARILI EMEĞİ GEÇEN HERKESE SEVGİLER. OYUNCULARIN HEPSİ HAKKINI VEREK IZLEYICIYI FILME BAĞLADI RESMEN. BİR SINEMA İZLEYICISI OLARAK BENCE BU ÇOCUK GELECEK VADEDİYOR , POTANSIYEL OLARAK GELECEKDE KARAKTER OYUNCUSU OLMA SANSI YUKSEK. IYI BİR ÜNİVERSİTEDE SINEMA - DRAMA - TİYATRO - SAHNE SANATLARI VEYA OYUNCULUK EĞİTİMİNİ KAPSAYAN BIR DİPLOMASIDA OLURSA YOLU DAHADA AÇIK OLUR. MALUM SADECE YETENEK YETMIYOR EĞİTİMDE OLMALI. HAYATINDA BOL ŞANSLAR ŞAHİN

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bi zamanlar küçük ibo diye biride vardı buda geçici

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Müthiş oynamış gerçekten hayran kaldım. Aynı şekilde Timuçin Esen''de oscarlık oynamışlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title