Haberler

Tokat'ta 10 kişide koronavirüsün mutasyona uğramış hali görüldü

Güncelleme:

Tokat'ta, 10 kişide mutasyona uğramış koronavirüs tespit edildi. Kent merkezi ve Niksar ilçesinde tespit edilen hastalar karantinaya alındığı belirtilirken hastalara virüsün nereden bulaştığı araştırılıyor.

Mutasyona uğramış koronavirüsün Türkiye'de de tespit edilmesinin ardından illere gönderilen kitlerle ayrıca tarama bir yapılıyor. Tokat'ta 2 koronavirüs hastasına yapılan testte mutasyona uğramış koronavirüs tespit edildi. Kent merkezi ve Niksar ilçesinde tespit edilen hastaların ile aile fertlerinde de hastalığı bulaştırmış olması nedeni ile sayının 10 çıktığı öğrenildi.

10 KİŞİ KARANTİNADA

Mutasyona uğramış koronavirüs tespit edilen hastaların diğer hastalar gibi evlerinde izole edildiği, hastalara aynı ilaç ve tedavilerin uygulandığı sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tokat'ta mutasyona uğramış virüs kapan hastaların virüsün nereden bulaştığı araştırılıyor.

TÜRKİYE'DE 15 KİŞİDE GÖRÜLDÜĞÜ AÇIKLANMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İngiltere'den Türkiye'ye giriş yapan ve PCR test sonucu "pozitif" çıkan kişilere yapılan geriye dönük taramalar neticesinde 15 kişide yeni mutasyon ile uyumlu virüs yükü tespit edildiğini açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Türkiye Tokat Sağlık Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500

Yorumlar (30)

Mantikkk:

Turistlere test zorunlulugu yoktu kac aydır,ondan olmasın sakın :))) ?

23
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Turist döviz getiriyor onlarda ol.az

yanıt0
yanıt1
gerçekden:

mal mı zannediyorsunuz insanları acaba

17
8
yanıtYanıtla
her şey sırayla:

gerçekten yazmayı öğren önce

yanıt2
yanıt3
İzzet:

Sert kayaya çattı bu defa adı üstünde tokat

17
6
yanıtYanıtla
Recep:

ülkemizde gerçekten bilimsel araştırma yapılıyor mu? amerika avrupa çin rusya nın yaptığı bilimsel araştırmaları sadece Türkçeye çevriliyor. Dilimiz fakir dil olduğu için onu okuyup anlamakta da zorluk çekiyoruz.

14
8
yanıtYanıtla
Furkan:

Her şey tamam da Türk diline fakir demen saçma olmuş Türkçe dünyada ki en köklü dillerden biridir.

yanıt14
yanıt6
..........:

Tokat valiliği il genelinde acilen karantina ilân etmeli ve bu ile insan giriş çıkışı acilen geçici olarak durdurulmalıdır!

13
5
yanıtYanıtla
Ddhh:

Eee daha yeni aşı vurulmuşiidik

11
5
yanıtYanıtla
ALİ VELİ:

İKİ AY SONRA NE OLUR BİLMEM.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title