Haberler

Sağlık Bakanı Akdağ Iğdır'da

- Sağlık Bakanı Akdağ Iğdır'daIĞDIR - Sağlık Bakan'ı Recep Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

- Sağlık Bakanı Akdağ Iğdır'da

IĞDIR - Sağlık Bakan'ı Recep Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

Bakan Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Iğdır'da Vali Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve partililerce karşılandı. Karşılama töreninin ardından Iğdır Üniversitesi Karaağaç kampüsüne geçen Akdağ burada Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Akdağ, Türkiye'nin son 15 yıl içerisinde sağlık sistemlerini en iyi iyileştirmiş beş ülkenin içerisinde olduğunu ve bunu yeterli görmediklerini belirtti. Akdağ, "Şimdi Iğdır'da ki hastanemizi ziyaret etme fırsatım olacak mı bilmiyorum ama bir İl değerlendirmesi yapacağız.Bu gün Iğdır'da bulunma sebebim sadece bu seçim değil. İlin sağlık değerlendirmesini yapacağız. Tuzluca'da yeni bir Hastane yapacağız onun yerine de baktık nereye yapabiliriz diye. Allaha şükürler olsun Iğdır'da artık çokta güzel bir hastanemiz var. Mümkün olduğu kadar şunu hedefliyoruz. Hastaneden önce bütün Iğdır'lılar, 80 milyon Türkiye vatandaşının olması gerektiği gibi sağlıklı bir hayat yaşasınlar ve bunun içinde destek alsınlar. Kimden Aile hekimlerimizden. Önümüzdeki yıllarda Aile hekimliğini çok ciddi geliştireceğiz. Biliyorsunuz biz kurmuştuk 2005-2010 yılları arasında bana nasip olmuştu. Aile hekimliği merkezlerini geliştiriyoruz, yeni sağlıklı yaşam merkezleri yapacağız. Hastalarımızın en iyi konforda hizmet alması önemli. Hasta insanlar ve Aileleri çok kırılgandır. Önümüzdeki günlerde işin bu tarafını da geliştireceğiz. Şunu amaçlıyoruz her odada bir yatak. İlk geldiğimiz senelerde her odada bir yada iki yatak diye başlamıştık. Şimdi hedefimiz her hasta odasında bir yatak herkesin bir mahremiyeti var. Iğdır'da ve bütün Türkiye'de 2023 hedefi koyduk her odada bir yatak olacak" dedi.

Düzenlenen toplantının ardından Iğdır Valiliğine geçen Akdağ, Valilik Şeref defterini imzaladı. Valilik makamına geçerek, Vali Alpman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Bakan Akdağ'a üzerinde Ağrı Dağının olduğu bir tablo hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Turgay Alpman Ahmet Bakan Türkiye Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title