Haberler

Sağ Salim 2: Sil Baştan konusu nedir? Sağ Salim 2: Sil Baştan oyuncuları ve Sağ Salim 2: Sil Baştan özeti!

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Sağ Salim 2: Sil Baştan konusu, özeti ve Sağ Salim 2: Sil Baştan oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Sağ Salim 2: Sil Baştan filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sağ Salim 2: Sil Baştan filmini izleyecek olanların merak ettiği Sağ Salim 2: Sil Baştan konusu nedir, Sağ Salim 2: Sil Baştan oyuncuları kimler ve Sağ Salim 2: Sil Baştan özeti gibi konuları inceliyoruz.

SAĞ SALİM 2: SİL BAŞTAN KONUSU NEDİR?

Salim'in kimsesiz bir cenazeyi memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde 11 kötü adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim belâdan kurtulmak için eline silâh alınca da serüven yeniden başlar.

SAĞ SALİM 2: SİL BAŞTAN OYUNCULARI VE KADROSU

Sağ Salim 2: Sil Baştan Yönetmen: Ersoy Güler

Sağ Salim 2: Sil Baştan Oyuncular: Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Alper Saldıran, Nazlı Tosunoğlu, Murat Akkoyunlu

Sağ Salim 2: Sil Baştan Tür: Macera, Komedi

Sağ Salim 2: Sil Baştan Yapım Yılı: 2013 (106 dk)

Sağ Salim 2: Sil Baştan Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe

Sağ Salim 2: Sil Baştan Senaryo: Ersoy Güler, Ali Alper Erze

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ersoy Güler Ersoy Güler Sil Baştan Sil Baştan Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title