Haberler

Saf Filmi

Saf filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Saf filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Saf, gecekonduda yaşayan bir çiftin mahallede çıkan kentsel dönüşüm söylentileri sonrasında değişen hayatlarını konu ediyor. Kamil ile Remziye Fikirtepe’de bir gecekondu mahallesinde yaşayan evli bir çifttir. Naif bir adam olan Kamil, yan mahallede yürütülen kentsel dönüşüm projesinin şantiyesinde çalışmaya başlar. Uygulanan kentsel dönüşüm projesine mahalleli oldukça tepkilidir. Mahallesinde gördüğü tepkiler ve işyerinde artan baskılar Kamil’i farklı bir adama dönüştürür. Kamil’in yaşadıkları onunla birlikte en çok eşi Remziye’yi etkiler.

“El Yazısı” i ile tanınan Ali Vatansever’in yönetmen koltuğunda oturduğu in başrollerini Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin paylaşıyor. Senaryosu da Ali Vatansever’e ait olan in kadrosunda Onur Buldu, Ümmü Putgül ve Kida Ramadan gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Ali Vatansever

Senaryo: Ali Vatansever

Oyuncular: Erol Afşin, Saadet Işıl Aksoy, Onur Buldu, Ümmü Putgül, Kida Ramadan, Kutay Sandıkçı, Emrullah Çakay, Ebru Ojen Şahin, Mihaela Trofimov, Can Özmen

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Saf

Yapımcı Firma: Terminal Film

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 102 dk.

Dağıtıcı Firma: Kurmaca Film

Vizyon Tarihi: 19.04.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Ali Vatansever Fikirtepe Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title