Haberler

Saadet Partisi Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın Kimdir?

Güncelleme:

Saadet Partisi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için belediye başkan adayları listesini yayınladı. Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın olarak ilan edildi. Peki, Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı. Saadet Partisi'nin Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın oldu. Peki, Bayram Aydın kimdir? İşte Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın hakkındaki her şey...

BAYRAM AYDIN KİMDİR?

Bayram Aydın, 1951 Trabzon Sürmene / Köprübaşı Büyük Doğanlı Mahallesinden Yusuf ile Ayşe Aydın çiftinin oğulları olarak dünyaya gelmiştir. 1961-62 Büyük Doğanlı İlkokulu'nu bitirdi. 1968-69 Rize Lisesi'nden Mezun oldu. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Üniversite yıllarını hem çalışarak, hem okuyarak geçirdi. 1970-76 arası Beyoğlu İlk yardım Hastanesi'nde memur ve sayman olarak görev yaptı.

Saadet Partisi Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Bayram Aydın Kimdir?

1976-78 Askerliğini yedek subay olarak kara kuvvetleri komutanlığında yaptı. 1978-1988 yılları arası bir İnşaat müteahhitliği firmasında muhasebe müdürü olarak çalıştı. 1988'den sonra 2007'ye kadar kurucusu olduğu inşaat firmasında yönetici olarak çalışmalarına devam etti. Amele emeklisidir ve Emekli Başöğretmen Sabiha Aydın ile evlidir. Bu evlilikten Avukat Yusuf Bülent Aydın ve Mimar Levent Özgür Aydın isimli iki çocuğu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Trabzon Köprübaşı Köprübaşı Trabzon Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title