Haberler

Rusya'nın Krasnoyarsk Kentinde 1 Günlük Yas İlan Edildi

Rusya’nın Sibirya bölgesinde gerçekleşen ve 18 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası sebebi ile uçağın düştüğü Krasnoyarsk kentinde 1 günlük yas ilan edildi.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde gerçekleşen ve 18 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası sebebi ile uçağın düştüğü Krasnoyarsk kentinde 1 günlük yas ilan edildi.

Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Krasnoyarsk eyaletinde bu sabah düşen ve 18 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası sebebi ile Krasnoyarsk Valisi Aleksandr Uss, bölgede 6 Ağustos Pazartesi günü yas 1 günlük yas ilan ettiğini duyurdu. Valilik yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ile temas çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde Mi-8 tipi bir helikopter, yerel saatle 10.00 sıralarında düşmüştü. Ön verilere göre, Vankor petrol sahasındaki sahaya inmek isteyen helikopter, erken çıkış yapan başka bir helikoptere çarpmış ve kazada 18 kişi hayatını kaybetmişti. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Krasnoyarsk Helikopter Sibirya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title